Απολύμανση δημοσίων κτιρίων, πλατειών, κοινοχρήστων χώρων, σχολικών μονάδων, υπηρεσιών και δρόμων έγινε σήμερα Πέμπτη 26/3/2020 στη Κλειτορία. Ψέκασαν με αντισηπτικό στους δρόμους και της πλατείες, Φυσικά όλα έγιναν υπό την επίβλεψη του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων κ. Θεόδωρου Νασιώτη, του αντιδημάρχου της δημοτικής ενότητας Καλαβρύτων κ. Σπύρου Καούρη, του Αντιδήμαρχο Κλειτορίας κ. Σωτήρη Δουκλιά, και του Πρόεδρο της Τ.Κ. Κλειτορίας κ. Γεώργιο Παπακανέλλο, και του Δημοτικού Σύμβουλου Καλαβρύτων κ. Ασημάκη Μιχαλόπουλο. 

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας από την πανδημία του κορονοϊού. ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Σωτήρης Δουκλιάς, ζήτησε ενίσχυση δημοτικών δομών κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης, για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» εν μέσω πανδημίας κορονοϊού.

Οι απολυμάνσεις, έγιναν από ειδικά εξοπλισμένο συνεργείο του Δήμου Καλαβρύτων, στα πλαίσια προληπτικών μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό, με πιστοποιημένα υλικά και θα επαναλαμβάνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.