Νωρίτερα, οι πελάτες της τράπεζας Πειραιώς οι οποίοι χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο κατάστημα έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα μήνυμα πως….

AΠO 14/7 TO KAT/MA EΠI THΣ ΣΠHΛIΩTOΠOYΛOY 4 METAΦEPETAI EΠI THΣ EΘN. ANTIΣTAΣEΩΣ 14-15, KAΛABPYTA. EIMAΣTE KONTA ΣAΣ ΣE KAΘE TPAΠEZIKH ΣAΣ ΣYNAΛΛAΓH.

Μία ανακοίνωση που εξόργισε τους κατοίκους της περιοχής γιατί;

1) Τους βγάζει εκτός οποιουδήποτε παραγωγικού αναπτυξιακού και επενδυτικού σχεδιασμού

2) Γιατί δεν λαμβάνει υπ όψη τις ιδιαιτερότητες των κατοίκων των περιοχής , που σε μεγάλο ποσοστό είναι υπερήλικες, χωρίς καμία εξοικείωσή με ψηφιακά μέσα, και χωρίς δυνατότητα μετακίνησης στις πόλεις για τραπεζική εξυπηρέτηση.

3) Γιατί η Κλειτορία είναι ουσιαστικά συγκοινωνιακά αποκομμένη απ τις πόλεις του νόμου απ τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, και για να πάει ένας ηλικιωμένος στις πόλεις, αν δεν διαθέτει αυτοκίνητο, θα πρέπει όλη την μέρα να είναι στους δρόμους ή να πάρει ταξί.

Σίγουρα δεν περιμέναμε από την τράπεζα, που έχει ο λαός ανακεφαλαιοποιήσει τρεις φορές, να επιδείξει την στοιχειώδη ευαισθησία, κατανόηση και αρωγή, στα βάσανα και τις δυσκολίες που θα προκαλέσει αυτή της η ΑΠΟΦΑΣΗ, ιδιαίτερα σε ευαίσθητες κατηγορίες πολιτών όπως οι ηλικιωμένοι και τα ΑΜΕΑ….
Το κέρδος πάνω απ όλα για τις τράπεζες
Σίγουρα όμως θα περιμέναμε από μια κυβέρνηση που θέλει να λέγεται όλων των Ελλήνων, να μεριμνήσει και να αναγκάσει την τράπεζα να υπαναχωρήσει σε αυτή της την απόφαση
Γιατί στους πολίτες δεν λογοδοτούν οι τράπεζες αλλά οι εκάστοτε κυβερνήσεις!»

Δείτε την απάντηση της Τράπεζας.