Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου και ενημερώθηκε από τον Διοικητή Θανάση Γεωργάκη και το υγειονομικό προσωπικό για όλα τα θέματα που αφορούν το νοσηλευτικό ίδρυμα της Αιγιάλειας.

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής ενημερώθηκε για τα ζητήματα που αφορούν τις ελλείψεις του νοσοκομείου καθώς και τις ανάγκες του υγειονομικού προσωπικού, με σκοπό τη καλύτερη δυνατή παροχή υγειονομικών υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Ο Άγγελος Τσιγκρής ενημερώθηκε γιαι την ετοιμότητα του νοσοκομείου στην αντιμετώπιση της πανδημίας και τα μέτρα που λαμβάνονται για τους επισκέπτες, τους νοσηλευόμενους και το υγειονομικό προσωπικό.

Τέλος, ο Αχαιός βουλευτής ενημερώθηκε για τα έργα αποπεράτωσης του ιερού ναού του νοσοκομείου που έμενε για πολλά χρόνια ημιτελής.

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: