Κάτω από την λάμψη της Αυγουστιάτικης πανσελήνου, το κοινό χθες το βράδυ, τηρώντας πάντα τα μέτρα που επιβάλλονται για την αντιμετώπιση του covid-19, στη Πλατεία των Καλαβρύτων, απόλαυσε τις μελωδίες της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» και τη μοναδική φωνή της Γιώτας Νέγκα.

Ήταν ένα κοινό, ιδιαίτερα θερμό, που σιγοτραγούδησε, χειροκρότησε, αλλά και συγκινήθηκε από τις μελωδίες, τους στίχους και την ερμηνεία.

Η συναυλία συνέπεσε με την συμπλήρωση 35 χρόνων καλλιτεχνικής παρουσίας στην Ελληνική μουσική της Ορχήστρας και αποτέλεσε ένα μουσικό ταξίδι για τον έρωτα, το πάθος, τον αγώνα, τον πόνο, την ελευθερία, την επιτυχία, αλλά και την καταστροφή, με τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Γιώτας Νέγκα αλλά και άλλα τραγούδια που μιλάνε στην καρδιά.

  • Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Καλαβρύτων

Η ΔΗ.Κ.Ε.Κ (Δημοτική και Κοινωφελής Επιχείρηση Καλαβρύτων) και ο Δήμος Καλαβρύτων σε πείσμα των καιρών και με διάθεση εξωστρέφειας και συνεργασιών παρουσιάζουν το φετινό καλοκαίρι, μία σειρά από εκπαιδευτικές/πολιτιστικές εκδηλώσεις – παραγωγές με στόχο την ιστορική, κοινωνική και πολιτιστική αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής του Δ. Καλαβρύτων.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων αυτών και μετά την κατά γενική ομολογία επιτυχημένη παρουσίαση του έργου του Διονύση Τσακνή “Ύμνος στην Καλαβρυτινή Γυναίκα” που έγινε την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020, και την Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020, η κορυφαία ερμηνεύτρια Γιώτα Νέγκα, με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων «Θανάσης Τσιπινάκης», που φέτος συμπληρώνει 35 χρόνια καλλιτεχνικής παρουσίας στην Ελληνική μουσική, μας χάρισαν μια ξεχωριστή συναυλία, με τίτλο “Με τα μάτια κλειστά”.