Ο ΔΡΥΜΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
Την 17η και 18η Αυγούστου ε.έ. ον Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Σωτήρης Δουκλιάς διέθεσε μηχάνημα μεγάλο του έμπειρου Δημήτρη Κιούση για καθαρισμό του χειμάρου στον Κάτω Δρυμό και διάνοιξη δύο κοινοτικών δρόμων στο Δρυμό, που εξυπηρετούν συμπατριώτες μας. Την 27η Αυγούστου προχώρησε στην τσιμεντόστρωση του ενός εκ των δύο στη θέση πελεκανιά κάτω από δύσκολες συνθήκες και με προσωπική του παρουσία, πράγμα που φανερώνει το θερμό ενδιαφέρον του για το χωριό μας αλλά και όλη την Κλειτορολευκασία.
Σ’όλα αυτά τα αναγκαία έργα στα δύο χωριά του Δρυμού επιστάτησαν με ζήλο ο τοπικός πρόεδρος της κοινότητας και ο πρόεδρος του δραστήριου Συλλόγου των απανταχού Δρυμοτών κ. Αθανάσιος Θ. Χριστοδουλόπουλος. Εκφράζουμε τις ολόθερμες ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά μας στον ακάματο αντιδήμαρχό μας κ. Σωτήρη Δουκλιά για τη μεγάλη ανταπόκρισή του προς επίλυση των μακροχρόνιων αυτών αιτημάτων των συμπατριωτών μας. Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε επίσης τον εκλεκτό πρόεδρο του Συλλόγου και όλο το Συμβούλιό του, που με θυσίες και πολύ ενδιαφέρον διαθέτουν ακόμη και τις λίγες διακοπές τους για το καλό του χωριού.
Οι δρόμοι στα χωριά μας ήταν φτιαγμένοι για άλογα, όνους και ημιόνους και όχι για ανύπαρκτα τότε αυτοκίνητα. Οι διανοίξεις τώρα γίνονται μόνο με αγάπη και τη θέληση των γειτόνων, που προσφέρουν μέρος της αυλής ή του κήπου τους .Συγχαίρω θερμά τον αγαπημένο μου εξάδελφο Γιώργο Θ. Καραμπούλη και το Γιώργο Σ. Χριστοδουλόπουλο για την προσφορά γης από τα περιβόλια τους και τις αυλές τους, για να έχουν και οι γείτονές τους δρόμο!!! Το ίδιο έπραξαν και άλλοι συμπατριώτες μας εφέτος για τη διαπλάτυνση του κεντρικού μας δρόμου, που από το κοιμητήριο είναι απελπιστικά στενός. Δυστυχώς μερικοί δεν επέτρεψαν να ανοίξουν αυτά τα 400π. μέτρα στην είσοδο του πανέμορφου Δρυμού για να θέλουν τα παιδιά μας να έρχονται στα πατρογονικά μας μέρη.
Αγαπητέ μας Αντιδήμαρχε, με την ευγένεια, που σε διακρίνει, και την αγαστή συνεργασία Σου με τους τοπικού φορείς κατορθώνεις πολλά για να βελτιώσεις τηνν κατάσταση των χωριών μας> Παρακαλούμε το Δήμαρχό μας κ. Θανάση Παπαδόπουλο ωα στέκει πάντα αρωγός Σου διαθέτοντας όσες οικονομικές δυνατότητες έχει, για να δει και η αδικημένη από χρόνια περιοχή μας καλύτερες μέρες.
Πάντα δίπλα Σας για το καλό του τόπου μας!!
Με τιμή και ευχαριστίες
Θεόδωρος Γ. Σταθόπουλος
Επίτιμος Πρόεδρος Κλειτορολευκασίων Πάτρας,