Προς τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Κλειτορίας

 του Δήμου Καλαβρύτων

Κ. Μιχαλόπουλο Ασημάκη

Σύμφωνα με την απόφαση Νο 329/2020 του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Αθανασίου Παπαδόπουλου που αφορά τον ορισμό των νέων αντιδημάρχων του Δήμου σας, είδα ότι σας ανατέθηκαν καθήκοντα Αντιδημάρχου της δημοτικής Ενότητας Κλειτορίας, κάτι που δείχνει ότι ο Δήμαρχος γνωρίζει τις ικανότητες σας και σας εμπιστεύθηκε την θέση αυτή.

Επίσης οι συνδημότες σας που με την ΨΗΦΟ τους στις εκλογές 2019 σας τίμησαν και εκλεγήκατε Δημοτικός Σύμβουλος, σας εύχονται όπως διάβασα «ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ» στα νέα σας καθήκοντα του ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ.

Κύριε Αντιδήμαρχε, εγώ δεν έτυχε να σας γνωρίσω, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια για εσάς και σας εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία επί τη ανάληψη των νέων σας καθηκόντων. Έχετε αναλάβει κάποιες αρμοδιότητες όπως:

  • Έχετε την ευθύνη της καθαριότητας όλων των κοινοχρήστων χώρων της εδαφικής περιφέρειας της περιοχής σας, π.χ πλατείες, παιδικές χαρές, κοιμητήρια κ.λπ.
  • Έχετε την συντήρηση, εποπτεία, έλεγχο της λειτουργίας και της προστασίας του κοιμητηρίου.
  • Έχετε την ευθύνη της αποκομιδής και της διαχείρισης των αποβλήτων και άλλες πολλές, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρετε.

Κύριε Αντιδήμαρχε, επιτρέψτε μου να αναφερθώ στην θητεία του προκατόχου σας κ. Σωτήρη Δουκλιά, ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον για τα προβλήματα και τις ανάγκες του χωριού (Λυκουρίας), υπήρξε συνεργάσιμος με τους τοπικούς κοινοτάρχες και τους συμβούλους τους, παρευρίσκετο στα Τοπικά Συμβούλια της Τοπικής Κοινότητας Λυκουρίας όταν είχε χρόνο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γνωρίζει από κοντά τα προβλήματα. Σε κάποιες ανάγκες που υπήρχαν έδειξε ενδιαφέρον άμεσο και έδωσε ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ στο πρόβλημα.

Επίσης φρόντισε για την εκπόνηση Τεχνικής Μελέτης σχετικά με την μεταφορά του ΝΕΡΟΥ από την θέση ΜΑΤΙ (Χελωνοσπηλιά) στην Λυκουρία.

Δικαίως λοιπόν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθαν. Παπαδόπουλος αναγνώρισε το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ & ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ και τον αναβάθμισε στην θέση του ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥ ΒΟΗΘΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

Εύχομαι κύριε Αντιδήμαρχε να συνεχίσετε και σεις το έργο που δε πρόλαβε να το ολοκληρώσει ο ίδιος. Δείξτε πνεύμα καλής συνεργασίας και όλα θα πάνε καλά.  Επίσης σας προτείνω να παρευρίσκεσθε στα Τοπικά Συμβούλια Κοινοτήτων όταν συνεδριάζουν διότι έτσι έχετε προσωπική άποψη πάνω στα προβλήματα.

Τέλος θέλω να σας παρακαλέσω να δείξετε και εσείς με τη σειρά σας ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΛΥΚΟΥΡΙΑ. Βλέπετε έχουν περάσει περισσότερα από 50 (πενήντα)  χρόνια και κανένας δεν έδειξε το ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ από τους διατελέσαντες ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ της Κοινότητας.

Ελπίζουμε στην υπόσχεση του σημερινού Δημάρχου Καλαβρύτων για την επίλυση του προβλήματος.

Η σχέση του με την Λυκούρια είναι ότι, έχω παντρευτεί την ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΤΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ, γεννηθείσα στην Λυκούρια επισκέπτομαι την Λυκουρία 45 ολόκληρα χρόνια που είμαι παντρεμένος και το καλοκαίρι μένουμε 3 μήνες, τώρα που είμαστε συνταξιούχοι και οι δυο μας.

Αγαπάμε την Λυκούρια, προσπαθούμε να αλλάζει προς το καλύτερο διότι το αξίζει.

Σας εύχομαι

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΛΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ