ήμουν νιος και γέρασα…..

“Συνηθίζεται να λέγεται συνήθως σε επαναλαμβανόμενες υποσχέσεις επί πολύ μακρό χρόνο”.

Έχουμε ομάδα και πολλά παιδιά ταλέντα. Δυστυχώς είχαμε εδώ και 30 ΧΡΟΝΙΑ !!!!!ανθρώπουs να ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ την κατασκευή του γηπέδου όλο εμπόδια έβρισκαν μιαs και αποσκοπούσαν όλοι το πωs θα επωφεληθούν από αυτό το έργο που δεν ξεκίνησε ποτέ….

Ωστόσο τείνει να γίνει πραγματικότητα. Ο λόγος για το Γήπεδο Ποδοσφαίρου που ετοιμάζεται να φτιάξει ο Δήμος Καλαβρύτων στην Κλειτορία,

Το «πράσινο φως» φαίνεται να δόθηκε από την Περιφέρεια, αφού διαθέτει κονδύλια χρηματοδότησης ενός τέτοιου αθλητικού έργου, ενθαρρύνοντας την δημοτική αρχή και την Τοπική Κοινότητα Κλειτορίας να προχωρήσουν στην ετοιμασία και ωρίμανση του αντίστοιχου φακέλου.

Η μελέτη ολοκληρώνετε, με πλήρη φάκελο που θα παραληφθεί από το Δήμο Καλαβρύτων για να ενταχθεί σε διαθέσιμο πρόγραμμα, ως «Αθλητικό Κέντρο», που λείπει από την ορεινή περιοχή των Μαζεΐκων.

Ο χώρος στον οποίο αναμένεται να γίνει είναι συνολικής έκτασης 12 στρεμμάτων, που παλιότερα ο Δήμος Κλειτορίας είχε παραχωρήσει στον ΟΕΚ για να αναγερθούν Εργατικές Κατοικίες, οι οποίες ωστόσο δεν έγιναν ποτέ, αφού δεν προωθήθηκε, στο σημείο, ο προβλεπόμενος Γενικός Πολεοδομικός Σχεδιασμός. Η μετέπειτα κατάργηση του Οργανισμού οδήγησε και στο πάγωμα της αξιοποίησης.

Τώρα, με δεδομένο ότι η οικοπεδική έκταση συμπεριλαμβάνεται στο κομμάτι του αναδασμού – από Κλειτορία προς Καλλιθέα – και έχει λάβει εξαίρεση από γη υψηλής παραγωγικότητας, εκτιμάται ότι θα προχωρήσουν οι υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η μόνη τοπική ποδοσφαιρική ομάδα, ανεπίσημη, που υπάρχει, παίζει σε γηπεδάκι 5 x 5 (κάτω από το Δημοτικό Σχολείο) και οι αιρετοί της περιοχής ευελπιστούν ότι το νέο έργο θα βοηθήσει, ως υποδομή, το στήσιμο του συλλόγου, που να σημειωθεί πως έχει επιχειρηθεί τέσσερις φορές, αλλά οι ίδιοι οι συμμετέχοντες την έχουν ισάριθμες φορές διαλύσει!

πηγή:pelop.gr