Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής επισκέφτηκε το oινοποιείο CAVINO στο Αίγιο και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του από τους κύριους μετόχους του Γιάννη και Θόδωρο Αναστασίου.

Η Cavino παράγει κρασιά που διανέμονται σε 53 χώρες σε ολόκληρο τον κόσµο και το 2009 διακρίθηκε ως το καλύτερο ελληνικό οινοποιείο από το έγκριτο International Wine & spirits UK.

Με αφορμή την επίσκεψή του αυτή, ο Άγγελος Τσιγκρής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η Αιγιάλεια και η Αχαΐα ολόκληρη αποτελούν περιοχές με υψηλής ποιότητας κρασιά, τα οποία έχουν αποσπάσει διεθνείς διακρίσεις.

Οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στους Αχαιούς οινοποιούς και να στηρίξουμε τον κλάδο της αμπελουργίας και του κρασιού, που αποτελούν έναν θησαυρό του πρωτογενούς τομέα παραγωγής και έναν από τους καλύτερους “πρεσβευτές” μας στο εξωτερικό”.

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: