Συνεχίζει ακάθεκτη για τη διεκδίκηση του Voice of Greece 2021, η 23χρονη Αντωνία Καούρη, και πέρασε με επιτυχία στην επόμενη φάση των Cross Battles του The Voice of Greece. Η Αντωνία Καούρη διαγωνίστηκε με την ταλαντούχα 19χρονη Νάντια Ιαρατζούλι, για τη διεκδίκηση του Voice of Greece 2021. Η ταλαντούχα 23χρονη Καλαβρυτινιά Αντωνία Καούρη, συνεχίζει ακάθεκτη για τη διεκδίκηση του Voice of Greece 2021

Άρωμα τελικού είχε το επεισόδιο του The Voice, καθώς όσοι παίκτες έλαβαν το πράσινο φως για την επόμενη φάση του διαγωνισμού, βρίσκονται πλέον μια ανάσα από τον τελικό του μουσικού τάλεντ σόου.

Ο κάθε coach – κριτής βρίσκεται στη φάση των battles, έχοντας ως αποστολή να προχωρήσει με μόνο επτά διαγωνιζόμενους ο καθένας, το βράδυ της Κυριακής, η Έλενα Παπαρίζου αποφάσισε να δώσει μία ακόμη ευκαιρία σε τέσσερα πρόσωπα του The Voice, τρεις δικούς της παίκτες και έναν με steal από την ομάδα του Μουζουράκη, βλέποντας μπροστά μέχρι τον τελικό. Οι υπόλοιποι τρεις coaches – κριτές “έκλεισαν” με τις επιλογές τους, τις τρεις από τις επτά θέσεις των team τους.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά όσα έγιναν χθες στο The Voice of Greece 2021.

Νάντια Ιαρατζούλι vs Αντωνία Καούρη – Gangsta’s paradise / Survivor | 1o Battle | The Voice