«Τα παιδιά μας δίδαξαν αγάπη, ήθος και συνέπεια». Στην απόφαση των μαθητών της Γ΄ Λυκείου Δάφνης Καλαβρύτων, να δώσουν τα χρήματα που συγκέντρωσαν για την πενθήμερη εκδρομή τους για να γίνει ξανά η οικία του συμπατριώτη μας κ. Λάμπη Λεβέντη που πρόσφατα καταστράφηκε από πυρκαγιά.
Δείτε την ανακοίνωση των μαθητών της Γ΄ Λυκείου:
Ως πρόεδρος της τάξης μου, Γ λυκείου, σας ανακοινώνω ότι διαθέτουμε ως τάξη 1000€,τα οποία μαζεύαμε με τους συμμαθητές μου ώστε να πάμε μία εκδρομή, την όποια δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε, εξαιτίας της πανδημίας που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Ύστερα απο συζητήσεις μεταξύ μας για το ζήτημα των χρημάτων, θα ήθελα να εκφράσω την επιθυμία των συμμαθητών μου και την δική μου, η οποία είναι να βοηθήσουμε τον συγχωριανό μας, Χαράλαμπο Λεβέντη, καθώς όπως είναι γνωστό, καταστράφηκε η οικία του ύστερα απο μια πυρκαγιά. Σκοπός μας μέσα απο αυτή την δημοσίευση στο facebook δεν είναι να ακούσουμε ”

συγχαρητήρια

“, αλλά να δείξουμε ως μαθητές την ευαισθησία μας για τον συνάνθρωπο μας. Γνωρίζοντας οτι ο ίδιος βρίσκεται σε αυτό το σπίτι καθημερινά και προσπαθεί να μαζέψει ο,τι του έχει απομείνει, εμείς δίνουμε απλόχερα και μέσα απο την καρδιά μας το χρηματικό ποσό αυτό, ώστε να κάνει μια αρχή. Όπως λέει και η παροιμία <<φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι>>..Ας <<βάλουμε>> λοιπόν, όσοι μπορούμε ,<<το χεράκι μας>>, για να φτιάξει απο την αρχή, ο άνθρωπος μας, όλα όσα κατέστρεψε η ανελέητη αυτή φωτιά και να σταθεί στα πόδια του ξανά. Οι θετικές μας σκέψεις και η στήριξη μας, είναι μαζί σου Λάμπη. Να έχεις υγεία ευχόμαστε και να τα φτιάξεις από την αρχή όλα.

Με αγάπη, οι μαθητές της Γ τάξης λυκείου Δάφνης!