Σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου 2021 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαβρύτων καλεί τα μέλη του στο Δημοτικό Πέτρινο Κτίριο στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων για την Απολογιστική Γενική Συνέλευση, και ώρα 16:00μμ και για την διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. ώρα 17:30μμ έως 19:30μμ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων σύμφωνα με την απόφαση 30/2021

Προσκαλεί όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του, σε τακτική Γενική Συνέλευση με θέματα :

Διοικητικός & Οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ

Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής. Ώρα έναρξης ψηφοφορίας 17:30μμ. έως 19:30μμ.

Η Τακτική Γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Πέτρινο Κτίριο στην κεντρική πλατεία (πλατεία Πετιμεζαίων ) των Καλαβρύτων, στις 20 Απριλίου 2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 16.00 μμ.

Σύμφωνα με το άρθρο 12 παρ.4 του καταστατικού απαρτία υπάρχει εφόσον παρίσταται ½ των οικονομικά τακτοποιημένων μελών του, αν δεν υπάρξει απαρτία αναβάλλεται και συνέρχεται την επόμενη εβδομάδα 27 Απριλίου 2021, ίδια ημέρα και ώρα και στον ίδιο χώρο κατά την οποία απαιτείται η παρουσία του ¼ των οικονομικά τακτοποιημένων μελών του αν δεν υπάρξει απαρτία κατά την δεύτερη σύγκληση τότε, ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ χωρίς άλλη διατύπωση, η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 4 ΜΑΙΟΥ 2021 ,την ίδια ημέρα (Τρίτη), την ίδια ώρα (16:00μμ.) και στον ίδιο χώρο (πέτρινο κτίριο), οπότε είναι σε απαρτία με οποιαδήποτε αριθμό των οικονομικά τακτοποιημένων μελών του.

Αιτήσεις υποψηφιότητας για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή, μπορούν να υποβάλλουν τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη του, σύμφωνα με το άρθρο14 παρ.2 του καταστατικού του συλλόγου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου pskalavryta@gmail.com, λόγω της πανδημίας covid-19, έως την Δευτέρα 19 Απριλίου και ώρα 11:00πμ.

Επιθυμούμε την παρουσία όλων των μελών μας, περιμένουμε με χαρά να ακούσουμε τις απόψεις σας σχετικά με την δραστηριοποίηση του Συλλόγου στην πόλη μας, να μας επισημάνετε τυχόν λάθη και παραλείψεις και κυρίως να καταθέσετε τις προτάσεις σας για το μέλλον.