18 ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ 

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ-ΚΕΡΤΕΖΗ 19 &20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 

14 Χορευτικά συγκροτήματα και περισσότερους από 300 χορευτές με τις παραδοσιακές τους φορεσιές,ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Παρασκευή και Σάββατο 19 και 20 Αυγούστου 2022 στην Κλειτορία και Κέρτεζη ,αντίστοιχα, γεμίζοντας τους δρόμους και τις πλατείες των χωριών με χρώματα, έτοιμους να δώσουν ο καθένας το δικό του στίγμα ,χορεύοντας χορούς από όλη την Ελλάδα. 

Πελοπόννησος,Κρήτη,Θράκη,Μικρά Ασία ,Πόντος Μακεδονία,Σέρρες,Νησιά είναι μερικές από τις περιοχές που θα παρουσιαστούν στις κεντρικές πλατείες δίνοντας έτσι μια διαφορετική νότα στις αυγουστιάτικες βραδιές. 

Όλοι οι χορευτές θα φιλοξενηθούν από τον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο σε μία συνδιοργάνωση του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος με την πολύτιμη βοήθεια του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερτεζιτών, τους οποίους και ευχαριστούμε. 

Θα συνοδεύσει μουσικά το Παραδοσιακό σχήμα “ΑΡΤΥΜΑ” και το κλαρίνο του Κώστα Ζαφειρόπουλου. 

ΟΛΑ τα χορευτικά θα χορέψουν με την συνοδεία ζωντανής μουσικής. Σας περιμένουμε όλους να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε, μετά το πέρας παρουσίασης των χορευτικών. 

ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ 

18 ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ-ΚΕΡΤΕΖΗ 19&20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 

  1. ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
  2. ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΥΚΟΥΡΙΩΤΩΝ 3. ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ
  3. ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΨΩΦΙΔΑΙΩΝ
  4. ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΦΝΟΥΛΑΣ
  5. ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΧΑΙΟΙ
  6. ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ 8. ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 9. ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΜΕΝΗΣ
  7. ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΡΑΓΚΑΚΗ (ΚΡΗΤΗ) 11. ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 12. ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΙΟΥ
  8. ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΛΙΣΣΟΥ
  9. ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΥΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Καλή αντάμωση. 

Για τον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο 

Ο πρόεδρος 

Φώτης Παπαθεοδώρου.