Η καλή συνεργασία και η κατανόηση των προβλημάτων, είναι σίγουρο ότι φέρνουν καλά αποτελέσματα.
Δεν χρειάστηκε τίποτα παραπάνω από μια ολιγόλεπτη συζήτηση με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Αθανάσιο Παπαδόπουλο και τους Δημοτικούς του συνεργάτες κ.κ. Αντιδήμαρχο Κλειτορίας Ασημάκη Μιχαλόπουλο, Βοηθό Δημάρχου Σωτήρη Δουκλιά και τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Νίκο Καζάνη, για να ικανοποιηθεί ένα χρόνιο αίτημα που αφορούσε την επισκευή της σκεπής του πρώην Κοινοτικού Γραφείου και την κατασκευή μεταλλικής στέγης στην αποθήκη του Δημοτικού Σχολείου.
Την χρήση των συγκεκριμένων κτιρίων έχει ο Σύλλογος του χωριού μας, τα πενιχρά οικονομικά του οποίου δεν επαρκούσαν για την υλοποίηση των έργων που προαναφέρονται.
Έχουμε γράψει και στο παρελθόν ότι πολλά μικρά αλλά σημαντικά έργα ισούνται με ένα μεγάλο και για τον λόγο αυτό ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ τον Δήμαρχο Καλαβρύτων και τους Δημοτικούς συνεργάτες του που αναφέραμε παραπάνω, για την αγαστή συνεργασία με αποτέλεσμα να αφουγκραστούν τα αιτήματά μας και να τα υλοποιήσουν.
Να σημειώσουμε ακόμη ότι αυτές τις μέρες υπάρχει έντονη δραστηριότητα μηχανημάτων του Δήμου, για την υλοποίηση και άλλων έργων στην περιοχή του χωριού μας.
Να λέμε και τα καλά που γίνονται !
Σημ.: Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Αναγνωστόπουλου.