Την Τετάρτη 11 Αυγούστου οι Ταξιδευτές της Πρόζας προσκεκλημένοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου ταξίδεψαν στο χωριό μας

Οι Ταξιδευτές της Πρόζας συνεχίζοντας το ταξίδι τους , την Τετάρτη 11 Αυγούστου έφθασαν στο χωριό μας,  δίνοντας μια ωραία παράσταση στην πλατεία του κοινοτικού γραφείου. Η κ. Αφροδίτη Δημητρακοπούλου, ο συγχωριανός μας  κ. Γιώργος Δημητρακόπουλος και όλη η θεατρική ομάδα σκόρπισαν γέλια και χαρά τόσο σε ντόπιους όσο  και σε κατοίκους των γύρω χωριών που ήρθαν  για να απολαύσουν την ωραία παράσταση ‘’Ζωοκτονία εξ αμελείας’’ του συγγραφέα  με καταγωγή από το Λειβάρτζι  κ. Νίκου Παπακωνσταντόπουλου.  Ένα πολύ ευχάριστο και ελπιδοφόρο μήνυμα είναι ότι παρευρέθηκαν πολλά παιδάκια στα οποία προσφέρθηκε ποπ κορν από τις κυρίες  Ανδρομάχη Μητροπούλου και Έφη Δορκοφύκη. Στο τέλος της παράστασης ο πρόεδρος της Κοινότητας πρόσφερε ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα στην κ. Αφροδίτη. Ακολούθησε δείπνο για τους Ταξιδευτές μας  από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μανεσίου.

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής  Ένωσης  Αθήνας κ. Δημήτρης Βαρβιτσιώτης και η πρόεδρος  του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερτεζιτών  ο ‘’Στριφτόμπολας’’ κ. Γεωργία  Χασαποπούλου.

 Ευχαριστούμε θερμά, τον Δήμο Καλαβρύτων που ανέλαβε τα έξοδα μετακίνησης της ομάδας και όλους όσους  βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης. Επίσης ευχαριστούμε τους Ταξιδευτές της Πρόζας και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.

Χρόνια Πολλά με υγεία και καλή Παναγία.