Πραγματοποιήθηκε ανοιχτή, εκδήλωση την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 8:00 μμ συζήτηση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με θέμα: «Αντιμέτωποι με τον κορονοϊό, την οικολογική καταστροφή και την οικονομική κρίση – Προτάσεις για δημοκρατική διέξοδο».

Με κεντρικό ομιλητή τον πρώην Υπουργό κ. Νίκο Φίλη, βουλευτής Α΄ Αθήνας, τοµεάρχης Παιδείας της Κοινοβουλευτικής Οµάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συµµαχία.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Οργάνωση Μελών Καλαβρύτων της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στην πλατεία Πετμεζαίων στα Καλάβρυτα (μπροστά από το Πέτρινο κτήριο)

Στη συζήτηση παρευρέθηκαν οι Βουλευτές Αχαΐας, Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου.

Επίσης στη συζήτηση συμμετείχαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, τα μέλη της ΟΜ Καλαβρύτων, ο πρώην Βουλευτής κ. Ριζούλης, ο πρώην δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας και επιλαχών βουλευτής κ. Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ενώ παρακολούθησαν, την συζήτηση ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο υπεύθυνος Τουρισμού του Δήμου Καλαβρύτων κ. Λεωνίδας Βασιλόπουλος και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Μενούνος

Την συζήτηση συντόνισε το μέλος της Ν. Ε. ΑΧΑΪΑΣ από τα Καλάβρυτα κ. Κώστας Κακκαβάς 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της διάδοσης του κορονοϊού.