ΠΡΟΣ ΤΟΝ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΟΥΤΡΟΥΛΑΚΗ

Αθήνα 17/9/2021

ΘΕΜΑ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 

Σύμφωνα με απόφαση Νο 388/2021 που υπέγραψε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος   Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ορίσθηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Καλαβρύτων με θητεία ενός έτους ήτοι από 14/9/2021 έως 13/9/2022 και ένας εξ αυτών είναι και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλειος Κουτρουλάκης του Γεωργίου που τοποθετήθηκε στην θέση του Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Κλειτορίας. 

Πρόκειται για έναν  ικανό, δραστήριο, εργατικό άνθρωπο για τον οποίο ο Δήμαρχος Καλαβρύτων πιστεύει ότι θα τα καταφέρει και θα ανταποκριθεί με μεγάλη επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. 

Πιστεύοντας και εγώ στην επιλογή του Δημάρχου, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου Συγχαρητήρια και να σας ευχηθώ Καλή Δύναμη και Υγεία στο έργο σας. Για αυτό θα πρέπει να συνεργασθείτε με την Δημοτική ομάδα της Κλειτορίας που λειτούργησε μέχρι σήμερα καθώς επίσης και με τα Τοπικά Συμβούλια και τους προέδρους των Κοινοτήτων που ανήκουν στην Δημοτική Ενότητα Κλειτορίας. Επίσης καλό θα είναι, όποτε μπορείτε να παρευρίσκεσθε ο ίδιος στα Τοπικά συμβούλια των κοινοτήτων, προκειμένου να έχετε προσωπική άποψη στα προβλήματα και στις ανάγκες των κοινοτήτων στην περιοχή της ευθύνης τους. 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Με εκτίμηση

Δημήτρης Πραγματευτέλης

Συνταξιούχος Τραπέζης