ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού της 6ης Υ.ΠΕ. θα συνεχίσει εμβολιασμούς στην ύπαιθρο. Η εμβολιαστική διαδικασία με τη συνδρομή της Κινητής Μονάδας αποκτά όλο και περισσότερη αποδοχή από τον γενικό πληθυσμό, που κατοικεί στα χωριά, με αποτέλεσμα να κλιμακώνεται η αύξηση των εμβολιασμών. 

Στο πλαίσιο αυτό η κινητή μονάδα της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Καλαβρύτων και τη αρωγή του Δήμου Καλαβρύτων, θα βρίσκεται:

  • Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου στη Δάφνη Καλαβρύτων (κατά τις ώρες 9:30 με 11:30) και στο Πάος Καλαβρύτων (κατά τις ώρες 12:00 με 13:00) και 
  • Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στα Τριπόταμα (Ψωφίδα) Καλαβρύτων (κατά τις ώρες 09:30 με 13:00)

Η εμβολιαστική κάλυψη γίνεται μόνο με το εμβόλιο της Pfizer και οι πολίτες μπορούν να υποβληθούν είτε στην Α΄ δόση είτε στη Β΄ δόση ή στη Γ΄ δόση.

Επιθυμία της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ είναι η σταδιακή ανέγερση τοίχους ανοσίας για τους κατοίκους των επαρχιακών περιοχών. Με αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί η διασπορά της νόσου, θα αποφευχθεί η συσσώρευση ασθενών στις νοσηλευτικές μονάδες και θα διασφαλιστεί η υγεία των κατοίκων της υπαίθρου.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ