Αυτό το ανέκδοτο πραγματικά στο τέλος προσφέρει απλόχερα πολύ γέλιο

Το γέλιο κάνει καλό στη υγεία μας..

Ένας ηλικιωμένος (γύρω στα 70) μεθύστακας πάει στο καφενείο της γειτονιάς του να πιει κανένα ποτηράκι. Πάλι εδώ είσαι Παναγή του λέει ο καφετζής. Ε, ήρθα να πιω κανένα ποτηράκι να ξανανιώσω. Λένε ότι κάθε ποτηράκι σε κάνει 10 χρόνια νεότερο. Ε, αν είναι έτσι να σου βάλω ένα.

Αφού πίνει λοιπόν ο Παναγής το πρώτο ποτηράκι ρωτάει τον καφετζή. Γιώργο πόσο με κάνεις τώρα, μετά το πρώτο ποτηράκι; Τι να σου πω, μου φαίνεται απίστευτο. Δείχνεις το πολύ 60 χρονών. Ωραία. Βάλε μου άλλο ένα ποτηράκι. Αφού το πίνει και αυτό ξαναρωτά: Τώρα πως σου φαίνομαι; Α!!!!! Θαύμα!  Τώρα δείχνεις το πολύ σαν 50αρης.

Να μην σας τα πολυλογώ συνέχισε αυτή η ιστορία και αφού ηπιεεεεεε 4 ποτηράκια ακόμη κάνοντας την γνωστή ερώτηση: Χικ, Για πες μου τώρα πωθ θου φαίνομαι τώλα.?? Καλά τώρα είσαι σαν ένα 10 χρόνο παιδάκι Η τσάντα σου λείπει να πας στο σχολείο. Ωραία, πολύ ωραία….Ε να πηγαίνω και εγώ τώρα…… Ε στάσου. Που πας; Δεν θα πληρώσεις; Θα πω στον μπαμπά μου να περάσει να σε πληρώσει….Εγώ είμαι μικρός δεν έχω τόσα φράγκα…!