18 χρόνια ΜΕΤΑ… ΞΑΝΑ στα Καλάβρυτα!                                             

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν χθες, Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, ο 3ος και 4ος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και  το 2ο Πανελλήνιο Κύπελλο Enduro, που διοργανώθηκαν από το ΕΔΟ και τη RED FOX υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων και της Πολιτικής Προστασίας του δήμου μας. 

   Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του συμπατριώτη μας Αλέξανδρου Ρήγα, που πρόσφατα έχασε τη μάχη με τη ζωή λόγω της νόσου Covid-19. 

   Απόψε στα Καλάβρυτα ήταν η βραδιά… των Πρώτων!                                  Εδώ αναδείχθηκαν και βραβεύτηκαν οι Πρωταθλητές Ελλάδος!

   Στην τελετή απονομής βραβείων παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, κ. Παπαδόπουλος Αθανάσιος, ο Βοηθός Δημάρχου- Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικής Προστασίας, κ. Ζησιμόπουλος Ζήσιμος και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των αγώνων, κ. Τζόβολος Ευθύμιος. 

   Συγχαρητήρια επιστολή έστειλε και ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού, κ. Αυγενάκης Λευτέρης.

   Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συντέλεσαν σε αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια, και ειδικά στους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους. 

   Ο αθλητισμός προάγει αξίες απαραίτητες για την συνοχή και την πρόοδο της κοινωνίας.

   Ευχή όλων μας… και του χρόνου ΞΑΝΑ ΕΔΩ !