Συνεδρίασε σήμερα, Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021, το Συντονιστικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας  του Δήμου Καλαβρύτων. 

 Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα χειρισμού εκτάκτων συμβάντων στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων.

Το Συντονιστικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας συζήτησε οργανωτικά θέματα συντονισμού των εμπλεκόμενων φορέων στην αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό στην περιοχή μας και το σχεδιασμό επιχειρησιακού σχεδίου που περιλαμβάνει πρόληψη, σχέδια άμεσης επέμβασης, κατανομή αρμοδιοτήτων και γενικό συντονισμό. 

Παραβρέθηκαν: o Βοηθός Δημάρχου- Εντεταλμένος Σύμβουλος και Υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαβρύτων κ. Ζησιμόπουλος Ζήσιμος, ο Διοικητής Περιφερειακών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας- Αρχιπύραρχος κ. Στεμπίλης Ανδρέας, ο Διοικητής της Π.Υ. Καλαβρύτων κ. Καναβός Αναστάσιος, ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων κ. Φλογερά Ευθύμιος, ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Κουτρουλάκης Βασίλειος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δ.Ε. Αροανίας κ. Λιακόπουλος Παναγιώτης, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαβρύτων κ. Σφυρή Ιωάννα, ο Υποδιοικητής του Α.Τ. Καλαβρύτων κ. Φελέκης Βασίλειος, ο Διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων κ. Άγριος Αλέξιος, ο εκπρόσωπος του Φορέα Χελμού- Βουραϊκού κ. Ρουσινός Γεώργιος και ο υπεύθυνος δημοτικός υπάλληλος για την Πολιτική Προστασία του Δήμου Καλαβρύτων, κ. Λεχουρίτης Αλέξιος.

φωτογραφία – Αλέξης Λεχουρίτης