Δεκάδες Αιγιώτες παρακολούθησαν την τελετή του Αγιασμού των υδάτων με τον  Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο να ψάλλει το «εν Ιορδάνη».

Οι βαρκάρηδες είχαν σχηματίσει ένα κύκλο στο λιμάνι του Αιγίου όπου ένας τολμηρός κολυμβητής αψηφώντας το κρύο «έπεσε» στα παγωμένα νερά για να πιάσει τον Σταυρό.

Η Γιορτή των Αγίων Θεοφανείων είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για την Ορθοδοξία, μια λαμπρή γιορτή για τον Ελληνισμό. Το Φως των Θεοφανείων ας Φωτίσει όλους μας για το καλό του τόπου και της Πατρίδας μας.

Η ημέρα αυτή είναι για τον καθένα μας μία ευκαιρία να στοχαστούμε, να επιζητήσουμε τη Θεία Φώτιση και να αναβαπτισθούμε με αξίες, ιδανικά και στόχους που θα κάνουν τη ζωή μας πιο ανθρώπινη, πιο δημιουργική, πιο φωτεινή και πιο αισιόδοξη.

Που θα μας κοσμήσουν με αρετές όπως η αλληλεγγύη, ο αλληλοσεβασμός, η κοινωνική ευαισθησία , η αγάπη και η καλοσύνη για το συνάνθρωπο, να δώσουμε προτεραιότητα σε όσα μα ενώνουν προτάσσοντας τα καλύτερα κ μέσα από τη συνεργασία, τη σύνθεση, τη συναίνεση κ τη λογική να πράττουμε τα καλύτερα για το κοινωνικό σύνολο.
Χρόνια Πολλά ,Καλά και Φωτισμένα σε ψυχή και μυαλό.

Δεκάδες Αιγιώτες Βούτηξαν για τον σταυρό στο Αίγιο…