Αντίγραφο του Χριστίνα Καλογεροπούλου - 1

Επανέρχεται ο θεσμός του Ακτινολογικού Συνεδρίου Νοτιοδυτικής Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί μετά από μια περίοδο απουσίας και πάλι στην Πάτρα από όπου ξεκίνησε.

Για μια ακόμη χρονιά, η Ακτινολογική Ένωση Νοτιοδυτικής Ελλάδας πραγματοποιεί στις 20 & 21 Απριλίου 2024, το 21ο Ακτινολογικό Συνέδριο Νοτιοδυτικής Ελλάδας, στο My Way Hotel & Events  στην Πάτρα (Λεωφ. Όθωνος-Αμαλίας 16). 

Το Ακτινολογικό Συνέδριο Νοτιοδυτικής Ελλάδος πρωτοξεκίνησε το 1997 ως μια ιδέα του τότε Διευθυντή του Κλινικού Εργαστηρίου Ακτινολογίας Πανεπιστημίου Πατρών, αειμνήστου Ομ. Καθηγητή κ. Ι. Δημόπουλου, με στόχο να δοθεί ένα βήμα στους Ακτινολόγους της ευρύτερης περιοχής ώστε να έχουν την ευκαιρία μία φορά το χρόνο να συναντιούνται και να ανταλλάσσουν τις απόψεις τους για τα τρέχοντα θέματα της Ακτινολογίας. Με τα χρόνια, το συνέδριο, που κάθε φορά οργανωνόταν και σε μια διαφορετική πόλη της ΝΔ Ελλάδας άρχισε να αποκτά ευρεία απήχηση, να εμπλουτίζεται και να εξελίσσεται σε μια σημαντική επιστημονική εκδήλωση, η οποία σήμερα έχει καταφέρει να αγκαλιάσει την πανελλήνια ακτινολογική κοινότητα, ξεπερνώντας τα τοπικά της σύνορα.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να αποτελέσει μια ακτινολογική συνάντηση με ευρύ και υψηλό επιστημονικό ενδιαφέρον, αλλά και μια ωραία αφορμή για ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων αλλά και σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στα μέλη Ακτινολογικής κοινότητας. 

Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Κάντε εγγραφή εδώ.

Αντίγραφο του Χριστίνα Καλογεροπούλου – 1