1ο Πανόραμα Ρυθμού-Χορού-Κίνησης

Στις 25 και 26 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Πανόραμα Ρυθμού-Χορού-Κίνησης που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλειτορίας υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων με τη συμμετοχή των ομάδων ρυθμικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας, του «Διαγόρα» Άργους, καθώς και των ομάδων ρυθμικής από το Κιβέρι Αργολίδας, τη Δάφνη-Ψωφίδα  και Πάος Καλαβρύτων, τους  Μολάους Λακωνίας και το Βλαχιώτη Λακωνίας.

Μετά από τα δύο δύσκολα χρόνια της πανδημίας ο αθλητισμός βρήκε πάλι την ευκαιρία να «λάμψει» και να μας θυμίσει ότι είναι τρόπος ζωής που συμβάλλει στη σωματική και ψυχική μας υγεία, στην επικοινωνία, στην έκφραση και στο «ευ ζειν».

Στις 25 Ιουνίου το Πανόραμα πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων. Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, κος Παπαδόπουλος Αθανάσιος, ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό, ο κος Σαμαρτζόπουλος  Ιωάννης,  Αντιδήμαρχος  Οικονομικών, ο κος Φλογεράς Ευθύμιος, Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Καλαβρύτων και ο κος Κουτρουλάκης Βασίλειος, Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κλειτορίας, γονείς και παιδιά.

Στις 26 Ιουνίου το Πανόραμα πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του  Γυμνασίου Κλειτορίας. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι: κος Κουτρουλάκης Βασίλειος, Αντιδήμαρχος Δ. Ε. Κλειτορίας, κος Ροδόπουλος Γεώργιος, Αντιδήμαρχος Δ.Ε, Παΐων και οι βοηθοί δημάρχου Δουκλιάς Σωτήριος και Μιχαλόπουλος Ασημάκης, το Δ.Σ. και μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Ε. Α.Ο.Σ. Κλειτορίας, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κλειτορίας, πλήθος κόσμου, γονείς και παιδιά.

Οι ομάδες της ρυθμικής γυμναστικής παρουσίασαν τη δουλειά της χρονιάς που πέρασε και οι αθλήτριες όλων των ομάδων έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.  Όλες οι συμμετέχουσες αθλήτριες έλαβαν αναμνηστικά  μετάλλια και  επαίνους.

Για την εκδήλωση αυτή το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Κλειτορίας θέλει να ευχαριστήσει:

-Τον Δήμο Καλαβρύτων και τον Δήμαρχο κο Παπαδόπουλο Αθανάσιο για την άριστη συνεργασία και την πολύ μεγάλη υποστήριξη σε υλικό και ηθικό επίπεδο.

-την Ολυμπία Οδό για τη χορηγία.

-όλους όσους είναι δίπλα στα παιδιά μας και τα ενθαρρύνουν με οποιονδήποτε τρόπο.

Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε όλες τις προπονήτριες των αθλητριών που τίμησαν με την παρουσία τους το 1ο Πανόραμα Ρυθμού-Χορού-Κίνησης (Αναστασίου Χριστίνα, Σταματάκου Ελένη, Αργέντου Μαρία και Γκρόσσιου Νάντια) και ένα τεράστιο ευχαριστώ στην  κυρία Αναστασίου Χριστίνα, προπονήτρια ρυθμικής γυμναστικής της ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας και της ομάδας Δάφνης-Ψωφίδας -Παΐων, για το γεγονός ότι η δουλειά της όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας μας,  παραμένει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο καθώς και για το ότι δίνει στα παιδιά μας την ευκαιρία να συμμετέχουν σε σημαντικές εκδηλώσεις και διοργανώσεις και να βελτιώνονται συνεχώς!

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας