Συνεδριάζει αύριο 16 Σεπτεμβρίου με διευρυμένη σύνθεση η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας.

Τριακόσια σαράντα νέα μέλη, ήταν ο απολογισμός της δίμηνης εκστρατείας εγγραφής νέων μελών στην Νέα Δημοκρατία, που πραγματοποίησε από 10 Ιουλίου έως 10 Σεπτεμβρίου, η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Με τον ιστό των αρχών μας ακλόνητο. Και τη σημαία των ιδεών μας να κυματίζει με τον άνεμο της ανανέωσης, η Νέα Δημοκρατία είναι το μεγάλο λαϊκό κόμμα που άλλαξε την πορεία της Ελλάδας, με σταθερή πυξίδα το συμφέρον της πατρίδας και με ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη που βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας, αντιμετωπίζοντας πολλαπλές προκλήσεις.

Η νέα εκστρατεία εγγραφής νέων μελών, ξεκινά αύριο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, θα διαρκέσει έναν μήνα και θα ολοκληρωθεί στις 16 Οκτωβρίου 2023.

Σε μήνυμά τους ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης, τα Μέλη, οι Τομεάρχες και οι εθελοντές της Δ.Ε.Ε.Π. επισημαίνουν:

«Η Νέα Δημοκρατία είναι το μεγάλο πατριωτικό μέτωπο ρεαλισμού και προόδου. Δεν είναι απλά το μεγαλύτερο κόμμα στην Ελλάδα αλλά το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη. Με 200.000 ενεργά μέλη εκ των οποίων τα 13.000 στην Αχαΐα η Ν.Δ. είναι το κόμμα που εξελίσσεται σε μια Ελλάδα η οποία αναπτύσσεται.

Συνεχίζει να εργάζεται σκληρά για να βελτιώσει την ζωή όλων των Ελλήνων για να οδηγήσουμε τη χώρα με ασφάλεια στο δρόμο της ασφάλειας, της προκοπής και της ευημερίας».

Ο Πρόεδρος , τα Μέλη , οι Τομεάρχες της Δ.Ε.Ε.Π. καθώς και τα Δ.Σ. των Επτά Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων μαζί με εθελοντές συνεχίζουν από σήμερα την εκστρατεία με επισκέψεις – συναντήσεις με πολίτες στις πόλεις και τα δημοτικά διαμερίσματα.

Εγγραφές νέων μελών καθώς και ανανεώσεις συνδρομών για το 2023 θα γίνονται καθημερινά και στα γραφεία της ΔΕΕΠ (Κορίνθου 273Γ – 4ος όροφος , 11:00 – 14:00 & 20:00 – 22:00) καθώς και στις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις. Παράλληλα όσοι επιθυμούν έχουν την δυνατότητα να εγγράφονται ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα του κόμματος (https://members.nd.gr/registration).

Η Νέα Δημοκρατία με το βλέμμα στην ανάπτυξη της οικονομίας και τη σκέψη στην ανακούφιση της κοινωνίας μετατρέπει τα καθημερινά βήματα προς τα εμπρός σε ένα μεγάλο άλμα προς το μέλλον για την Ελλάδα που αξίζουμε.

Η Ελλάδα αλλάζει. Βαδίζει μπροστά. Κοιτάζει Ψηλά.

Διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ

Με μοναδικό θέμα τις αυτοδιοικητικές εκλογές, συνεδριάζει αύριο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12.30 το μεσημέρι στα γραφεία της (Κορίνθου 273 Γ΄) με διευρυμένη σύνθεση, η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας.

Εικοσιδύο ημέρες πριν τις Δημοτικές και αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ στην Αχαΐα, μπαίνει δυναμικά στον μεγάλο αγώνα με πολύπλευρες πρωτοβουλίες, δράσεις και εκδηλώσεις.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ