Η αθλήτρια πέτυχε τη δεύτερη επίδοση όλων των εποχών στο αγώνισμα

Η Κυριακή Φιλτισάκου (Ανατολή Νέας Ιωνίας) πέτυχε την πρώτη της νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού επικρατώντας στα 3.000 μ. με 1.24.92 σημειώνοντας την δεύτερη επίδοση όλων των εποχών στο αγώνισμα.

Πριν από μία εβδομάδα η 23χρονη αθλήτρια ήταν νικήτρια στα 20χλμ. βάδην, ωστόσο δεν είχε κανένα πρόβλημα να συντρίψει σήμερα το 12.38.82, που ήταν το προηγούμενο ρεκόρ της.

«Είμαι πολύ χαρούμενη με τη σημερινή μου εμφάνιση. Ήμουν στεναχωρημένη με την εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας, καθώς λόγω συνθηκών και κάποιων προβλημάτων που είχα την κούρσα δε μου βγήκε μια επίδοση ανάλογη των δυνατοτήτων μου. ΄΄Έχω δουλέψει καλά και περιμένω το καλοκαίρι να είμαι εντός στόχων και να συμμετάσχω τόσο στο Ευρωπαϊκό όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε η αθλήτρια, που γυμνάζεται με τον Άγη Πίσχο.

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε και η Πένυ Τσινοπούλου (Βέλος Παλαιού Φαλήρου) που ήταν δεύτερη με 12.38.32 και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ. Η αθλήτρια επέστρεψε φέτος σε υψηλό επίπεδο και έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η ΄Εφη Κουρκουτσάκη (ΓΑΣ Ιλισσός) με 13.26.11.

Πηγή: protothema.gr