Η ΑΛΜΑ ΑΙΓΙΟΥ (Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού)  διοργανώνει το εξ αναβολής “3o Regularity Rally MONTE ΒΟΣΤΙΤΣΑ”  . στις 4 -5 Δεκεμβρίου 2021.  Πρόκειται για έναν αγώνα με αυτοκίνητα αντίκες κατασκευής πριν από το 1990

Το Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Α.Λ.Μ.Α – ΑΙΓΙΟΥ με την αρωγή του ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και της Ε.Λ.Ι.Α διοργανώνουν το 3ο Rally Regularity Monte Vostitsa το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου.

Το χειμωνιάτικο event “κλείνει” το πρωτάθλημα regularity της ΟΜΑΕ ενώ ο τρόπος σχεδίασης και διεξαγωγής έχει γίνει με έμφαση την ασφάλεια οχημάτων και αγωνιζόμενων ώστε να απολαύσουν στο μέγιστο τις ειδυλλιακές διαδρομές της ορεινής Αχαΐας.

Ο αγώνας αποτελεί ένα BACK2ABACK event με περιήγηση-διαμονή το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, με διοργάνωση από την ΕΛΙΑ και το Rally Regularity Ιστορικών αυτοκινήτων την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου από την ΑΛΜΑ-ΑΙΓΙΟΥ.

Η περιήγηση θα πραγματοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή της ορεινής Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων, ενώ ο κυριακάτικος αγώνας σε πολύ γνωστές  θεαματικές και τεχνικές ειδικές διαδρομές, που έγραψαν ιστορία στους αγώνες Rally.

Το χειμερινό τοπίο, η ιστορία και τα παραδοσιακά χωριά της περιοχής είναι σίγουρο πως θα μαγέψουν και θα αποζημιώσουν τους συμμετέχοντες και τους θεατές.

Οι συμμετοχές έχουν ήδη φτάσει τις 60 αφήνοντας την υπόσχεση εντόνου ανταγωνισμού σε ένα όμορφο χειμερινό σκηνικό. Πηγή:www.4troxoi.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ACTIONSTUDIO.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ