Αγνοείτο από την Κυριακή 3/12/2023, όταν έφυγε από το σπίτι του στο Αίγιο για να πάει σε φαρμακείο και δεν επέστρεψε. Το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου «εδειξε» την περιοχή της Ερυμάνθειας.

Νεότερη Ενημέρωση: Νεκρός είναι ο 61χρονος Μ.Μ, απόστρατος της ΕΛΑΣ που αγνοείται από την Κυριακή 3/12/2023 από το Αίγιο, και νωρίτερα απόψε Δευτέρα 4/12/2023, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις τους από άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, σε αμπελώνες κοντά στο χωριό Αρλα, στη Δυτική Αχαΐα.

Πρώτη Ενημέρωση: Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε λίγο πριν τις 11.30 το βράδυ της Δευτέρας 4/12/2023, ο 61χρονος Μ.Μ, απόστρατος της ΕΛΑΣ από στελέχη της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, αρχικά βρέθηκε το αυτοκίνητο του, η μαύρη μερσεντές, κοντά στο χωριό Αρλα της Δυτικής Αχαΐας και ακολούθως σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το όχημα, βρέθηκε σε περιοχή με αμπελώνες ο ηλικιωμένος.

Αγνοείται απόστρατος της ΕΛ.ΑΣ στην Αχαΐα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Στις έρευνες σκύλος και drone της Πυροσβεστικής

Ο ηλικιωμένος αγνοείτο από το απόγευμα της Κυριακής 3/12/2023, όταν έφυγε από το σπίτι του στο Αίγιο, για να πάει στο φαρμακείο και δεν επέστρεψε. Η σύζυγός του σήμερα δήλωσε την εξαφάνιση του στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας, οπότε και σήμανε συναγερμός. Από τις έρευνες όπως αποκάλυψε το pelop.gr, προέκυψε πως το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου κατεγράφη στις 10.50π.μ. της Δευτέρας στην περιοχή της Ερυμάνθειας Αχαΐας.

Αργά το απόγευμα ζητήθηκε η συνδρομή της 6ης ΕΜΑΚ, με 3μελές κλιμάκιο διασωστών και τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο «Τζόρνταν», να συμμετέχουν στις αναζητήσεις για τον 61χρονο.

Πηγή: pelop.gr