ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, A΄ ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ,
ΣΧΟΛ. ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ 6ου και 11ου ΓΕΛ
ΝΟΡΜΑΝ 57, ΠΑΤΡΑ (Είσοδος από Φαβιέρου),
mail: aelmeahaias@gmail.com, Ιστοσελίδα: http://aelmeahaias.wordpress.com

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, σας ευχόμαστε για ακόμα μία φορά καλή σχολική χρονιά. 

Λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι γονείς των μαθητών/τριών της περιοχής μας, σας γνωστοποιούμε πως όλο και περισσότεροι μαθητές και μαθήτριες αναζητούν στο Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης του Δήμου Πατρέων βοήθεια και υποστήριξη για την βελτίωση της επίδοσής τους στα μαθήματα. Απαιτείται λοιπόν μεγαλύτερη συμμετοχή εκπαιδευτικών για την κάλυψη των αναγκών που έχουν προκύψει. 

Για το λόγο αυτό και μετά από πρόσκληση της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Αθλητισμού προς τους εκπαιδευτικούς αλλά και του φορείς της περιοχής μας, απευθύνουμε κάλεσμα προς τα μέλη του σωματείου μας, να δηλώσουν συμμετοχή διδάσκοντας εθελοντικά  (φιλόλογοι, μαθηματικοί, φυσικοί, χημικοί).  

 Συνεχίσουμε όλοι μαζί με αλληλεγγύη και συνεργασία να αγωνιζόμαστε ώστε να παραμείνει η παιδεία ένα κοινωνικό αγαθό προσβάσιμο σε όλους.

Πληροφορίες – Δήλωση συμμετοχής:     ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2610274035 

         MAIL: FAL@PATRAS.GR

Για το Δ. Σ.

      Ο Πρόεδρος                                               Η Γεν. Γραμματέας

  Ψαρράς  Σπυρίδων                                         Αθ\νασοπούλου Ευαγγελία

Α) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Α’ΕΛΜΕ 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, την Δευτέρα 19/9/2022 και ώρα 18.30 στο προαύλιο του 6ου-11ου ΓΕΛ, στην οδό Νόρμαν 57 (πλατεία Πυροσβεστείου), θα πραγματοποιηθεί Γ.Σ. του σωματείου, με θέμα:

  • Έναρξη σχολικής χρονιάς-Προβλήματα λειτουργίας των σχολείων (κενά-αποσπάσεις-μέντορες-ενδοσχολικοί συντονιστές και όμιλοι).

    Β) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ 

Η Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, στην πλατεία Όλγας, την Τρίτη 20/9 και ώρα 19.00. 

Τώρα είναι ώρα μάχης, οργάνωσης και αγώνα!  

Δεν θα μείνουμε θεατές στην εξαθλίωσή μας!