“Ο τέως Υπουργός κ. Ανδρέας Φούρας, ενοχλημένος με την Γιάννα Αγγελοπούλου και την επιτροπή «Ελλάδα 2021» για τις επετειακές εκδηλώσεις για τους εορτασμούς των 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821, έγραψε στη προσωπική του σελίδα τα ακόλουθα.”

Λαμπρό εορτασμό για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 μας υποσχέθηκαν στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής 31+1 προσωπικότητες της Ελληνικής και ολίγον παγκόσμιας επιστημονικής, καλλιτεχνικής και επιχειρηματικής ελίτ, που απαρτίζουν την επιτροπή “Ελλάδα 2021”. Δείγμα γραφής της λαμπρότητας, η σημειολογική αναφορά σε ονόματα που μας τιμούν όπως του Γιάννη Αντετοκούνμπο, του Κάχι Καχιασβίλη και του Ιμάμ Ζαχαρία – είμαι βέβαιος ότι αυτοί αιφνιδιάστηκαν- ενώπιον των Μark Mazzower,Roderick Beaton, Μάρκου Βερέμη, Γκρέγκορι Παπαδόπουλου κλπ.

Μεγάλοι απόντες τα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, η ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ, οι ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ του 1821. Μία θέση στα έδρανα της Γερουσίας δεν υπήρχε για να καθίσει ο ΠΛΑΠΟΥΤΑΣ ή ο ΠΕΤΜΕΖΑΣ πρόεδρος και γραμματέας του ομίλου των απογόνων των αγωνιστών του 1821,ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΤΟΠΩΝ.