Επιχείρηση απεγκλωβισμού από την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας, το βράδυ της Παρασκευής 17/03/2023.

Νεότερη ενημέρωση: Επιχείρηση απεγκλωβισμού από την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας, για παρέα 4 νεαρών ατόμων που επέβαιναν σε αυτοκίνητο το οποίο εγκλωβίστηκε λόγω χιονιού, στο δρόμο που οδηγεί από Πιτίτσα προς τις ανεμογεννήτριες, το βράδυ της Παρασκευής 17/03/2023.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, είναι όλοι καλά στην υγεία τους και η μεταφορά τους σε ασφαλές σημείο, έγινε από το ειδικό όχημα της 6ης ΕΜΑΚ.  Το όχημα παραμένει ακινητοποιημένο στο σημείο, όπου έχει χιόνι.
Αχαΐα: Επιχείρηση απεγκλωβισμού 4 ατόμων από την 6η ΕΜΑΚ - ΦΩΤΟ
Νέα ενημέρωση: Ο οδηγός του οχήματος, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του pelop.gr, φέρεται να κινήθηκε στην περιοχή χωρίς να έχει αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ στο σημείο επικρατεί πυκνή ομίχλη.
Στο σημείο βρίσκεται η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας η οποία είχε κληθεί για τον απεγκλωβισμό των επιβατών του αυτοκινήτου. Το εν λόγω όχημα βρισκόταν νωρίτερα στο δρόμο από Πιτίτσα προς ανεμογεννήτριες όπου και εγκλωβίστηκε.
Πρώτη ενημέρωση: Στο δρόμο από Πιτίτσα προς  ανεμογεννήτριες, σύμφωνα με πληροφορίες του Pelop.gr, έχει εγκλωβιστεί ένα όχημα με τέσσερεις επιβάτες.
Έχει κληθεί και σπεύδει στο σημείο η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας.
Αχαΐα: Επιχείρηση απεγκλωβισμού 4 ατόμων από την 6η ΕΜΑΚ - ΦΩΤΟ

Το σημείο εντοπισμού των εγκλωβισμένων

Πηγή: pelop.gr