Με στόχο τη δεύτερη έδρα στο νομό, το ΠΑΣΟΚ θέλει να κατεβάσει την «καλύτερη ομάδα»

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», οι διεργασίες το τελευταίο διάστημα για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου είναι έντονες. Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου στην Αχαΐα. Από κει και πέρα, δεδομένη θεωρείται η υποψηφιότητα του Μαρίνου Σκανδάμη και της Κατερίνας Σολωμού.

Επιπλέον, υπάρχει η εκτίμηση πως πρέπει να ανακοινωθεί σύντομα τουλάχιστον η πρώτη 5άδα των υποψηφίων στο νομό, ώστε να ξεκινήσουν το «τρέξιμο». Ως εκ τούτου, σίγουρη θέση στο ψηφοδέλτιο αναμένεται να έχουν ο Δημήτρης Κατσικόπουλος και η Ολυμπία Λόη.

Παράλληλα, πληροφορίες της «Π» αναφέρουν ότι βλέπουν με πολύ καλό μάτι την είσοδο στο ψηφοδέλτιο ενός ή δύο προσώπων από την περιφερειακή παράταξη Κατσιφάρα. Επικρατέστερος και με καλό όνομα στη Χαριλάου Τρικούπη είναι ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Δριβίλας. Τέλος, κρούση θεωρείται δεδομένο πως θα γίνει και στη Βάσω Ψυχράμη από την πλευρά της Αιγιάλειας.

Στον αντίποδα, τα περισσότερα ονόματα που είχαν συμπεριληφθεί στη λίστα των προηγούμενων εκλογών φαίνεται πως κόβονται.

Ολες τις τελικές επαφές και προτάσεις αναμένεται να κάνουν ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος ή και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, γεγονός που δείχνει τη σημασία που δίνουν στο κόμμα για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων.

Πηγή: pelop.gr