Πρόγραμμα των Υποψηφίων Βουλευτών Αχαΐας του ΚΚΕ

 Δευτέρα 13 Φλεβάρη

12:00μ, η Ιφιγένεια Αθανασούλα, υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ θα χαιρετήσει σε σύσκεψη της Τομεακής Επιτροπής του Πανεπιστημίου Πατρών με μέλη ΔΕΠ και ομιλητή τον Γιάννη Τεφάνη, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΤΕ Πανεπιστημίου Πατρών, στο Κτίριο Α της Πρυτανείας.

7:00μμ, ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ  θα μιλήσει σε σύσκεψη της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ  με εργαζόμενους στις Κατασκευές, στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών (Φωκαίας 26). Θα μιλήσουν ο Χρήστος Πατούχας, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανυπότακτη Πολιτεία», δημοτικός σύμβουλος Δήμου Πατρέων και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ και η Κατερίνα Σίμου, αρχιτέκτονας μηχανικός μέλος του ΤΓ της Αχαΐας του ΚΚΕ.

7:00μμ, ο Κώστας Δραγώτης, ιατρός χειρούργος, πρώην Διευθυντής Ε.Σ.Υ. στη ΜΕΘ Γ.Ν.Πατρών και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ και η Αγγελική Ξυδία, δικηγόρος και υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ, θα χαιρετήσουν στη σύσκεψη της ΚΟΒ Δυτικής Αχαΐας με ομιλητή τον Θάνο Μπίμπα, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΤΕ Αχαΐας, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στην Κάτω Αχαΐα.

7:00μμ, η Χριστίνα Παναγογιαννοπούλου, Πρόεδρος του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων σε εμπορικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών Ν. Αχαΐας και υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ θα χαιρετήσει στη σύσκεψη της ΚΟΒ Παραλίας-Βραχνεΐκων-Μεσσάτιδας με ομιλητή τον Σωτήρη Παρίση, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Παραλίας (25ης Μαρτίου και Καπετάν Γκριτζάλη). Στη σύσκεψη θα παρευρεθει και θα χαιρετήσει η Αγγελική Τσώλου, Τεχνολόγος Γεωπόνος και μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

 

Τρίτη 14 Φλεβάρη

11:00πμ, οι υποψήφιες με το ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές Γώγω Γαλυφοπούλου και Αγγελική Ξυδία, θα περιοδεύσουν στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, μαζί με την Κατερίνα Σίμου, αρχιτέκτονα μηχανικό και μέλος του ΤΓ της Αχαΐας του ΚΚΕ.

6:30μμ, ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ  θα μιλήσει σε σύσκεψη της ΚΟΒ Αρκτικού Διαμερίσματος Πάτρας του ΚΚΕ στο καφενείο Διονυσόπουλου (Φλωρίνης 4) στο Ζαβλάνι. Θα χαιρετήσει ο Διονύσης Κλάδης, αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ και μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και θα παρευρεθεί ο Γρηγόρης Συμεωνίδης, Αντισμήναρχος Ιπτάμενος της Πολεμικής Αεροπορίας ε.α,  και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ.

Τετάρτη 15 Φλεβάρη

10:30πμ, ο Κώστας Γιαννάκος, προέδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας με το ΚΚΕ θα επισκεφθεί το χωριό Ζήρια του Δήμου Αιγιάλειας. Μαζί του θα βρεθούν οι υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας με το ΚΚΕ Γιάννης Μποδιώτης, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου «Μπακόπουλος-Ντρίνιας» και Γρηγόρης Συμεωνίδης, Αντισμήναρχος Ιπτάμενος της Πολεμικής Αεροπορίας ε.α.

7:00μμ, ο Χρήστος Πατούχας, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανυπότακτη Πολιτεία», δημοτικός σύμβουλος Δήμου Πατρέων και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ θα μιλήσει στη σύσκεψη-συζήτηση της Τομεακής Οργάνωσης Αχαΐας του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στο χώρο του Αθλητισμού και τις θέσεις του ΚΚΕ με ομιλητή τον Θοδωρή Λιάπη, υπεύθυνο του Τμήματος Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ, στην Αίθουσα «Αλέκα Σίουλη» του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Στην εκδήλωση επίσης θα παρευρεθούν οι υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας με το ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος και Ιφιγένεια Αθανασούλα.

7:30μμ, ο Κώστας Γιαννάκος, προέδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας με το ΚΚΕ θα θα μιλήσει σε σύσκεψη στο Σούλι. Μαζί του θα βρεθούν οι υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας με το ΚΚΕ  Δημήτρης Αγγελόπουλος, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας και Γρηγόρης Συμεωνίδης, Αντισμήναρχος Ιπτάμενος της Πολεμικής Αεροπορίας ε.α.

 Πέμπτη 16 Φλεβάρη

Από το πρωί ο Νίκος Καραθανασόπουλος μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος θα περιοδεύσει στις συνοικίες της Πάτρας.

Κυριακή 19 Φλεβάρη

7:00μμ, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος θα περιοδεύσει στο Λάππα και τα γύρω χωριά, μαζί με τον Δημήτρη Μαρμούτα, πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας με το ΚΚΕ.

Πάτρα, 13/2/2023