Δήλωση του Αχαιού βουλευτή για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Αχαΐα

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατία Άγγελος Τσιγκρής, συνόδευσε τον Πρωθυπουργό στις επισκέψεις του σε Αίγιο, Πάτρα και Κάτω Αχαΐα.

Συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός επισκέφτηκε το Αίγιο, τη σήραγγα της σιδηροδρομικής γραμμής στην Παναγοπούλα της Αιγιάλειας, το φράγμα Πείρου – Παραπείρου στο Δήμο Ερυμάνθου, τα εργοτάξια της Πατρών – Πύργου, την Κάτω Αχαΐα, ενώ συναντήθηκε με τους κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς του νομού, στην Πάτρα.

Με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού και την εξαγγελία μιας σειράς αναπτυξιακών έργων για το νομό, ο Αχαιός βουλευτής Άγγελος Τσιγκρής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού σηματοδοτεί το προσωπικό του ενδιαφέρον για το νόμο μας.

Τα έργα ανάπτυξης της Αχαΐας μας, που θα ανακοινώσει, δημιουργούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του τόπου μας και την ευημερία των Αχαιών πολιτών.

Οι εξελίξεις δικαιώνουν όσους πιστεύουμε ότι όταν διεκδικούμε δυναμικά με ουσιαστικές παρεμβάσεις και επιχειρήματα, τελικά τα καταφέρνουμε…”.

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: