Δήλωση για την επαναλειτουργία του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Τρυπητής

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, με αφορμή την επαναλειτουργία του Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας Τρυπητής στο Αίγιο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για το Αίγιο, την Αχαΐα και την Ελλάδα ολόκληρη.

Παραδίδουμε στην παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά και την Οικουμενική Ορθοδοξία, το καύχημα της Αιγιάλειας, το θησαύρισμα του Χριστιανισμού, το σπίτι της Παναγίας μας. Χρόνια πολλά και καλό Πάσχα σε όλες και σε όλους!”.

Να σημειωθεί ότι ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, στις 1.10.2019, κατέθεσε Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Πολιτισμού, με την οποία ζητούσε την άμεση αποκατάσταση του Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας Τρυπητής στο Αίγιο (Αριθμός πρωτοκόλλου: 1003 / 1.10.2019).

Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν μια από τις πρώτες Ερωτήσεις που κατέθεσε ο Άγγελος Τσιγκρής στη Βουλή.

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=8gbKvD6NVR8

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ: