Ο βουλευτής Αχαΐας είχε καταθέσει σχετική Ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, με αφορμή την έγκριση του προγράμματος βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας του νομού Αχαΐας και συγκεκριμένα των δήμων Αιγιάλειας, Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η Αχαΐα αποτελεί τόπο με πλούσια γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή και ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού μας ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα.

Δυστυχώς, όμως, μέχρι σήμερα το αγροτικό οδικό δίκτυο του νομού παραμένει σε πρωτόγονη κατάσταση.

Από την αρχή της κοινοβουλευτικής μου θητείας, είχα θέσει με Ερώτηση μου προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το ζήτημα της αναβάθμισης του αγροτικού οδικού δικτύου της Αχαΐας.

Συγκεκριμένα, είχα επισημάνει τις μεγάλες ανάγκες για βελτιωτικά έργα στην αγροτική οδοποιία των δήμων Αιγιάλειας, Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου.

Με ιδιαίτερη χαρά, ενημερώθηκα χθες από τον αρμόδιο Υπουργό ότι εγκρίθηκε το πρόγραμμα βελτίωσης των αγροτικών οδικών υποδομών του νομού.

Χαιρετίζω την πρωτοβουλία της κυβέρνησης και επαναφέρω -για μια ακόμη φορά- τα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της Αχαΐας, προκειμένου να επιλυθούν άμεσα”.

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.