Αγώνας Ζωής: ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ bwin στο γήπεδο Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ Πάτρας

Ο Οργανισμός «Safety Project: Οργανισμός, Κατάρτισης – Εκπαίδευσης – Ενημέρωσης – Πρόληψης, σε Θέματα Ασφάλειας, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Διαπολιτιστικά και Υγείας», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κο Μπονάνο Χαράλαμπο, διοργανώνουν μια διπλή εκδήλωση με κεντρικό θέμα την υγεία, την προσφορά, τον εθελοντισμό, τη ζωή! “Αγώνας Ζωής” στο γήπεδο “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΦΑΛΟΣ” του ΠΕΑΚ Πάτρας στις 14 Σεπτεμβρίου 2022!
Ο Προμηθέας με τη νέα Ομάδα, αποκαλύπτεται στους φιλάθλους του και παράλληλα δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, συμβάλλοντας στην επίτευξη ενός πολύ σημαντικού σκοπού.
Σε έναν «Αγώνας Ζωής», η ομάδα της Πάτρας υποδέχεται στο «Δ. Τόφαλος» το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, στο πρώτο της εντός έδρας φιλικό, με παρουσία κόσμου στην κερκίδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στον Οργανισμό Κατάρτισης – Εκπαίδευσης – Ενημέρωσης – Πρόληψης, σε Θέματα Ασφάλειας, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Διαπολιτιστικά και Υγείας «Safety Project», με σκοπό την αγορά μιας θερμοκοιτίδας, που θα δοθεί ως δωρεά στην Εντατική Μονάδα Νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας.
Σε έναν αγώνα γεμάτο αγάπη, μουσική, show, και ένα φιλικό παιχνίδι προδιαγραφών Α’ εθνικής μεταξύ των Ομάδων, Προμηθέας Πατρών – Περιστέρι Bwin!
Οι δράσεις κοινωνικής προσφοράς δεν σταματούν όμως εκεί. Πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα, θα υπάρχει στο «Δ. Τόφαλος» (στον εξωτερικό χώρο – κεντρική είσοδο) από τις 4:00 μ.μ. ένα πλούσιο πρόγραμμα με αγαπημένες MASCOT, ξυλοπόδαρους, ακροβατικά, χορό, μουσική και facepainting, καθώς θα ενημερώνεστε από την Εθελοντική Ομάδα του Χάρισε Ζωή, όπου θα μας καλεί να γίνουμε Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να χαρίσουμε ελπίδα ζωής σε κάποιον συνάνθρωπό μας!
Ο Οργανισμός Safety Project, δημιουργεί 2 ανεξάρτητες δράσεις με έναν κοινό τίτλο: “Αγώνας Ζωής”
2 Εκδηλώσεις ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
14 Σεπτεμβρίου 2022: Θέμα: “Αγώνας Ζωής”
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
4:00 μ.μ.- 6:00 μ.μ. 1η δράση: Αγώνας Ζωής: Γίνε Δότης Μυελού των Οστών
Ο Οργανισμός Safety Project σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή, σας προσκαλούν και σας περιμένουν, σε μια παράλληλη εκδήλωση (ανεξάρτητη) στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου (στην είσοδο του γηπέδου Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ) για να ενημερωθείτε και να γίνουν νέες εγγραφές Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών!
Πάμε να γίνουμε περισσότεροι Δότες Μυελου των Οστών!
Είμαστε 80.000 πάμε να γίνουμε 100.000 μέλη
4:00 μ.μ. Αγώνας Ζωής: ΓΙΝΕ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ
1η Εκδήλωση:
Η Ομάδα του Οργανισμού Safety Project έχει δημιουργήσει ένα πλούσιο πρόγραμμα:
4:00 – 6:00: Ενημερωτικό περίπτερο με εθελοντές από το Χάρισε Ζωή για να γίνουν εγγραφές ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ (Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών)
Μουσική – Χορός, Μασκώτ – Αγαπημένοι ήρωες των παιδιών, Facepainting (μια καρδιά σύμβολο ζωής) και μια υπέροχη Παράσταση Ξυλοπόδαρου, περιμένουν μικρούς και μεγάλους, για να κάνουν ένα δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που μόνη ελπίδα έχουν τη Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών!
Στην παρουσίαση της εκδήλωσης ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Σόμμερ, όπου θα ενημερώνει για να γίνονται εγγραφές και για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει εντός του γηπέδου
Αγαπημένοι καλλιτέχνες θα είναι εκεί, για φωτογραφίες με τον κόσμο!
5:50 μ.μ. Ξεκινά η 2η δράση: Αγώνας Ζωής για μια Θερμοκοιτίδα!
Grand Opening με την Ειρήνη Παπαδοπούλου! Ο Κώστας Σόμμερ παρουσιάζει την εκδήλωση και του Αγώνα! Οι τσιρλιντερς παρουσιάζουν ένα χορευτκό show με επιτυχίες του Φοίβου.
Στο ημίχρονο του Αγώνα, οι 1550 θα ροκαρουν με ένα τραγούδι για την Πάτρα και επιτυχίες τους !!! Ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου με την κιθάρα του θα βγάλει φωτιές και ο Μηνάς Τσίγκος θα ξεσηκώσει τον κόσμο!
Πολλοί γνωστοί δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, αθλητές στηρίζουν τον Αγώνα Ζωής!
Μετά τη λήξη του αγώνα, θα γίνει βράβευση και η Πρόεδρος του Οργανισμού Safety Project, θα παραλάβει την επιταγή του ποσού από τα έσοδα του αγώνα, από τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ Πατρών, για τη δωρεά της Θερμοκοιτίδας!