Ανακοίνωση Γούτου για Καλογερόπουλο

«Ηταν ένας λάθος δήμαρχος που θα μείνει στο χθες»

Ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “Αιγιάλεια Αύριο” και υποψήφιος δήμαρχος Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος, με αφορμή την τελευταία ανακοίνωση του δημάρχου κ. Καλογερόπουλου για τον προϋπολογισμό του Δήμου το 2023, έχουν να δηλώσουν τα εξής:
“Κάθε άλλο παρά μας εξέπληξε το καταγγελτικό περιεχόμενο, αλλά και το ύφος της ανακοίνωσης του κ. Καλογερόπουλου. Είναι συνήθης η τακτική του…’για όλα πάντα φταίνε οι άλλοι’ και ποτέ αυτός!
Τελειώνει, άπαξ δια παντός, η δημαρχιακή του θητεία και απορούμε πότε επιτέλους θα αναλάβει τις ευθύνες του;
Προβάλλει, μάταια, ότι η μη έγκριση του προϋπολογισμού, είναι σκόπιμη εκ μέρους μας, για να παρεμποδιστεί το έργο του και να κερδίσουμε τις εκλογές!
Ποιο έργο; Όλοι οι δημότες ξέρουν ότι, στη θητεία του, μάς γύρισε πίσω, με ανύπαρκτο έργο!
Αποκρύπτει, σκόπιμα, ότι τον καλούσαμε από τον Δεκέμβριο να φτιάξουμε μαζί προϋπολογισμό, αλλά επέλεξε να κοροϊδέψει το Δημοτικό Συμβούλιο και κατ’ επέκταση τους Δημότες, έχοντας ως κύριο στόχο να περάσει…’από την πίσω πόρτα’ την ασύμφορη σύμβαση του Ηλεκτροφωτισμού, με ιδιώτες, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι επ ‘ αυτής έχει εκφραστεί αρνητικά η πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων.
Επιπλέον, ο κ. Καλογερόπουλος…’σπάει’ εργολαβίες στους πρώην Δήμους για να κάνει απευθείας αναθέσεις σε Εργολάβους!
Δεν του επιτρέπουμε να εκβιάζει, ψευδεπίγραφα, το Δημοτικό Συμβούλιο, με δήθεν αδιέξοδο του Δήμου, ενώ γνωρίζει καλά ότι σε περιπτώσεις μη ψηφισμένου προϋπολογισμού το Κράτος έχει φροντίσει να μπορεί να λειτουργεί, για τις αναγκαίες δαπάνες (πχ σκουπίδια καύσιμα κ.ά).
Νομίζει, ότι εξυβρίζοντάς μας, θα καλύψει την ανυπαρξία του.
Ο κόσμος ξέρει, πια.
Ο κόσμος τον έχει μάθει καλά, πια.
Ο κόσμος γνωρίζει πως ο κ. Καλογερόπουλος ήταν ένας λάθος δήμαρχος.
Ευτυχώς, το λάθος αυτό, τελειώνει, οι εκλογές πλησιάζουν και η κοινωνία θα γυρίσει σελίδα, αφήνοντας από την επόμενη μέρα το λάθος αυτό στο χθες… κοιτώντας το “Αύριο της Αιγιάλειας” με μια ισχυρή πλειοψηφική Ομάδα, την μεγαλύτερη Δημοτική παράταξη, που πρώτιστη προτεραιότητα βάζει τη νομιμότητα, την παραγωγή ενός μεγάλου έργου και την πρόοδο του τόπου μας”.