Κατάμεστο το Πολιτιστικό Κέντρου ΑΛΕΚΟΣ ΜΕΓΑΡΗΣ, στο Αίγιο στην προεκλογική εκδήλωση του Βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Ιάσωνα Φωτήλα.

Η ανακοίνωση για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο το βράδυ του Σαββάτου από τον Βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Ιάσωνα Φωτήλα.

«Αποδείχτηκε πολύ μικρή, τελικά, η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου ΑΛΕΚΟΣ ΜΕΓΑΡΗΣ, στο Αίγιο για να φιλοξενήσει την προεκλογική εκδήλωση του Βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Ιάσωνα Φωτήλα….

Εκατοντάδες Αιγιώτες κατέκλυσαν την κεντρική αίθουσα, τον χώρο του ισογείου και το προαύλιο του παλαιού νοσοκομείου ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Βουλευτή για να παρευρεθούν στην κεντρική του εκδήλωση στο Αίγιο το βράδυ του Σαββάτου….

Υπερδιπλάσιος ο αριθμός των πολιτών στον εξωτερικό χώρο από της κεντρικής αίθουσας….

Ο Ιάσονας Φωτήλας αφού ευχαρίστησε τους Αιγιώτες για την παρουσία τους, ζήτησε και ένα “συγνώμη” γιατί δεν κατάφερε να χαιρετήσει τους πάντες από κοντά…»

Αίγιο: «Λαοθάλασσα» στην εκδήλωση του Ιάσωνα Φωτήλα το βράδυ του Σαββάτου - ΦΩΤΟ Αίγιο: «Λαοθάλασσα» στην εκδήλωση του Ιάσωνα Φωτήλα το βράδυ του Σαββάτου - ΦΩΤΟ Αίγιο: «Λαοθάλασσα» στην εκδήλωση του Ιάσωνα Φωτήλα το βράδυ του Σαββάτου - ΦΩΤΟ Αίγιο: «Λαοθάλασσα» στην εκδήλωση του Ιάσωνα Φωτήλα το βράδυ του Σαββάτου - ΦΩΤΟ Αίγιο: «Λαοθάλασσα» στην εκδήλωση του Ιάσωνα Φωτήλα το βράδυ του Σαββάτου - ΦΩΤΟ Αίγιο: «Λαοθάλασσα» στην εκδήλωση του Ιάσωνα Φωτήλα το βράδυ του Σαββάτου - ΦΩΤΟ Αίγιο: «Λαοθάλασσα» στην εκδήλωση του Ιάσωνα Φωτήλα το βράδυ του Σαββάτου - ΦΩΤΟ Αίγιο: «Λαοθάλασσα» στην εκδήλωση του Ιάσωνα Φωτήλα το βράδυ του Σαββάτου - ΦΩΤΟ Αίγιο: «Λαοθάλασσα» στην εκδήλωση του Ιάσωνα Φωτήλα το βράδυ του Σαββάτου - ΦΩΤΟ