Οσο η μητέρα της έκανε την τραπεζική συναλλαγή η νεαρή κοπέλα για άγνωστους λόγους βγήκε από το αμάξι και εξαφανίστηκε.

Τέλος έλαβε η αγωνία των συγγενών και των φίλων της 23χρονης Μαργαρίτας, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πριν λίγα λεπτά η κοπέλα εντοπίστηκε από τη μητέρα της.

Ακόμα δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομερή στοιχεία, ωστόσο αυτό που έχει σημασία είναι ότι η κοπέλα θα βρεθεί και πάλι στην αγκαλιά των αγαπημένων της προσώπων.

Νωρίτερα, είχε σημάνει συναγερμός στην πόλη του Αιγίου, μετά την εξαφάνιση της 23χρονης Μαργαρίτας η οποία σήμερα το πρωί χάθηκε κοντά στην περιοχή του ΚΤΕΛ Αιγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ιστοσελίδα aigialeia24, η Μαργαρίτα βρισκόταν στο όχημα με τη μητέρα της και σταμάτησαν έξω από το ΑΤΜ επί της οδού Κλ.Οικονόμου απέναντι από το ΚΤΕΛ. Όσο η μητέρα της έκανε την τραπεζική συναλλαγή η νεαρή κοπέλα για άγνωστους λόγους βγήκε από το αμάξι και εξαφανίστηκε.

Η 23χρονη είναι πολύ αδύνατη μετρίου αναστήματος, φοράει μωβ μαγιό στράπλες, μαύρο σορτσάκι και άσπρα παπούτσια και σύμφωνα με ανακοίνωση οικείου προσώπου της αναφέρεται ότι πάσχει από απώλεια συνείδησης λόγω δηλητηρίασης.

πηγή aigialeia24.gr