Ακρόαση ηθοποιών για την Προδοσία του Πίντερ από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Σταθμός -Βίκτωρος Ουγκώ 55, Αθήνα και στις 25 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Μπάρρυ, Σανταρόζα 7 και Καρόλου , Πάτρα.

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας θα πραγματοποιήσει ακρόαση για άντρες και γυναίκες ηθοποιούς,  σκηνικής ηλικίας 30 έως 40 ετών, για το έργο Προδοσία του Χ. Πίντερ, σε σκηνοθεσία Γιώργου Ζαμπουλάκη.

Οι ενδιαφερόμενες-οι που θα επιλεχθούν να συμμετέχουν στην πρώτη φάση της ακρόασης θα δουλέψουν αυτοσχεδιαστικά σε κείμενο που θα τους δοθεί από το έργο, την  ημέρα της ακρόασης (οι ενδιαφερόμενες-οι δεν χρειάζεται να προετοιμάσουν απολύτως τίποτα).

 Όσοι από  αυτούς θα επιλεχθούν για τη δεύτερη φάση θα δουλέψουν πάνω σε τρεις σκηνές που θα τους δοθούν για προετοιμασία.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενες-οι να αποστείλουν το βιογραφικό τους και φωτογραφίες μέχρι 12 Σεπτεμβρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση :

akroaseisdipethepat@gmail.com 

Τηλέφωνο επικοινωνίας:2610 623730

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί  στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Σταθμός -Βίκτωρος Ουγκώ 55, Αθήνα και στις 25 Σεπτεμβρίου για τις ενδιαφερόμενες και ενδιαφερόμενους ηθοποιούς που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας , στο θέατρο Μπάρρυ, Σανταρόζα 7 και Καρόλου , Πάτρα.

Η σύμβαση με τους ηθοποιούς θα έχει διάρκεια τριών μηνών, από 16 Οκτωβρίου 2022 έως 15 Ιανουαρίου 2023.

Από το Γραφείο Τύπου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας