Ανακοίνωση αναφορικά με την υπογραφή της σύμβασης για την αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, εξέδωσε η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται η καθυστέρηση της υπογραφής για 3,5 χρόνια, οι αλλαγές, οι ελλείψεις και οι παραλείψεις στα τεύχη δημοπράτησης, καθώς και η προσπάθεια όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, της Περιφερειακής αρχής του κου Φαρμάκη να οικειοποιηθεί ένα έργο, το οποίο παρέλαβε ώριμο και ενταγμένο από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή και κυβέρνηση.

Τέλος γίνεται αναφορά και στην ουσία καταγγελία, για την ανακοίνωση του κου Φαρμάκη για  50 εκατομμύρια σε δεύτερη φάση, με ένταξη του Χιονοδρομικού στην ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα), γεγονός που σημαίνει παραχώρηση του Χιονοδρομικού σε ιδιώτη για τουλάχιστον 30 χρόνια… 

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων έχει ως εξής:

“Χαιρετίζουμε την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο για την κατασκευή του έργου αναβάθμισης του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.

Μια υπογραφή που έρχεται με καθυστέρηση 3,5 ετών, με αλλαγές στα τεύχη δημοπράτησης, βασικές ελλείψεις και παραλείψεις.

Η προσπάθεια δε, της Περιφερειακής αρχής, του κου Φαρμάκη να οικειοποιηθεί ένα έργο το οποίο παρέλαβε ώριμο και ενταγμένο από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή και κυβέρνηση και θα καθυστερήσει να υλοποιηθεί σχεδόν πέντε χρόνια αποτελεί όνειδος.

Δεν παρέλειψε επίσης ο κος Περιφερειάρχης να ανακοινώσει και δεύτερη φάση με 50 εκατομμύρια μάλιστα και ΣΔΙΤ, που σημαίνει παραχώρηση σε ιδιώτη για τουλάχιστον 30 χρόνια…

Πιστός στο δόγμα της κυβέρνησης που βρίσκεται εναγκαλισμένος και ξεπουλά όλα τα δημόσια αγαθά, υγεία, παιδεία, ρεύμα και νερό δεν έχει αντιληφθεί πως θα έχει την ίδια κατάληξη με αυτή του Κ Μητσοτάκη.”