ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 

ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Σύμφωνα με την αριθ. 3/7-8-2023 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Καλαβρύτων, ανακοινώνεται:

  1. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ  τα μέλη του συλλόγου και όλοι οι συνάδελφοι εργαζόμενοι του Δήμου Καλαβρύτων αλλά και οι δημότες  και κάτοικοι της περιοχής μας, να ανταποκριθούν  στο κάλεσμα ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης, αποδεικνύοντας έμπρακτα, την συμπαράστασή μας στους πληγέντες σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας στις γειτονικές μας χώρες της Τουρκίας και της Συρίας 

΄Εως Παρασκευή 10-2-2023 να συγκεντρώνονται τα παρακάτω είδη:

           Γάλατα και τρόφιμα μακράς διάρκειας (κονσέρβες, δημητριακά, παξιμάδια κ.ά.), – Ιατροφαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, γάζες, επίδεσμοι, κουτιά πρώτων βοηθειών, φυσιολογικοί οροί κ.ά.),  Μάσκες, αντισηπτικά, γάντια,  Ζεστά ρούχα για παιδιά και ενήλικες,  Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα,  Βρεφικές τροφές, παιδικά γάλατα και είδη βρεφικής φροντίδας,  Είδη ατομικής υγιεινής.

           Η συγκέντρωση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στο κτίριο της Μαθητικής Εστίας Καλαβρύτων από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2022 έως και την  Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 και ώρες από 09.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ. σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Δημάρχου Καλαβρύτων.

          Στην Κλειτορία η συγκέντρωση υλικού θα γίνεται τις ίδιες ημέρες και ώρες στο κτίριο της Μαθητικής Εστίας ενώ στη Δάφνη και τα Τριπόταμα στα κατά τόπους Δημοτικά Καταστήματα.

          Πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή της βοήθειας παρέχονται ακόμη στο τηλέφωνο 2692022276 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

  1. Ο Σύλλογος  Εργαζομένων Δήμου Καλαβρύτων (ΣΕΔΚ) ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα αυτό, από το ταμείο του, προσέφερε προμήθειες τροφίμων (τρεις κούτες) και ρουχισμό για τον προαναφερόμενο σκοπό. 

Καλάβρυτα  08 Φεβρουαρίου 2023

    O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ