Χρηματοδότηση του Δήμου Πατρέων για την αποκατάσταση της μαρίνας

 Σύμφωνα με απόφαση (ΑΠ: 90907 / 29-12-22) του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, ο Δήμος Πατρέων χρηματοδοτείται με ποσό ύψους 700.000 ευρώ  για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη η μαρίνα της Πάτρας από τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα του περασμένου χειμώνα.

Η χρηματοδότηση εντάσσεται στο Πρόγραμμα επιχορήγησης των ΟΤΑ για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες και έχει ισχύ 24 μηνών από την έκδοσή της. 

Με τον τρόπο αυτό, η Κυβέρνηση ενισχύει τον Δήμο Πατρέων, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην μαρίνα της Πάτρας και με την ευκαιρία αυτή, ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης, σημειώνει: «Ακόμα ένα αίτημα της τοπικής κοινωνίας λύνεται από τη  Κυβέρνηση, στηρίζοντας τον Δήμο Πατρέων για την αποκατάσταση της μαρίνας, η οποία αποτελεί ένα σημαντικό καταφύγιο σκαφών αναψυχής αλλά και ερασιτεχνών αλιέων της περιοχής. Η προσπάθειά μας να προσφέρουμε στον τόπο μας αποδίδει καρπούς.»