Δήλωση του υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ

Σε γραπτή του δήλωση ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει τα εξής: “Την Τετάρτη 3/07, η Πλατεία Γεωργίου της Πάτρας πλημμύρισε από συμπολίτες μας, που θέλησαν να δώσουν ένα ισχυρό μήνυμα. Θέλησαν να δώσουν ένα ισχυρό μήνυμα ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές τις λιτότητας, ενάντια στα πολιτικά τζάκια, ενάντια στον πολιτικό τυχοδιωκτισμό.

Ο λαός της Αχαΐας, ο πάντα προοδευτικός λαός της Αχαΐας, δεν ξεχνά την υποβάθμιση που υπέστη η δημόσια υγεία, η δημόσια παιδεία, οι υποδομές του νομού μας, στα χρόνια της διακυβέρνησης της ΝΔ. Δεν ξεχνά το καθεστώς διαθεσιμότητας γιατρών, καθηγητών και δημοσίων υπαλλήλων.

Δεν ξεχνά τα χιλιάδες λουκέτα σε εμπορικά καταστήματα, την απειλή ιδιωτικοποίησης του παραλιακού μετώπου της Πάτρας και τη χρόνια ταλαιπωρία στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών.

Οι Αχαιοί πολίτες δεν ξεχνούν! Δεν ξεχνούν τη δράση του παρακράτους της δεξιάς και τη δολοφονία του αγωνιστή, του δάσκαλου Νίκου Τεμπονέρα!

Οι Αχαιοί την Τετάρτη το βράδυ, ένωσαν τις φωνές τους με τον Αλέξη Τσίπρα. Έδωσαν το μήνυμα της αντίστασης και της ανατροπής. Οι Αχαιοί δήλωσαν ότι αυτός ο νομός δεν θα «αλλάξει χρώμα»!

Ο Αχαΐκος λαός στην κάλπη της Κυριακής ψηφίζει για τη ζωή του!”