Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επισκέφτηκε την αγορά του Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη.

Οι πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης είναι άδικες και ατελέσφορες, γιατί λαμβάνονται με το βλέμμα στραμμένο στην κάλπη και όχι στα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού

Την αγορά του Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκε το πρωί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Οι πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης είναι άδικες και ατελέσφορες, γιατί λαμβάνονται με το βλέμμα στραμμένο στην κάλπη και όχι με το βλέμμα στραμμένο στα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού» επισήμανε σε δηλώσεις του ο κ. Ανδρουλάκης συμπληρώνοντας ότι «το κόστος ζωής είναι από τα υψηλότερα στην Ευρώπη και οι μισθοί από τους χαμηλότερους. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε μόνιμες,σταθερές, σοσιαλδημοκρατικές επιλογές όπως σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη και όχι προεκλογικού χαρακτήρα όπως αυτές της Νέας Δημοκρατίας».

Ο κ. Ανδρουλάκης έκανε ειδική αναφορά σε ένα«νέο ΕΚΑΣ για τους χαμηλοσυνταξιούχους που περνούν πάρα πολύ δύσκολα, αύξηση του κατώτατου μισθού, μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά -μία απόφαση που έχουν πάρει πολλά ευρωπαϊκά κράτη- και ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος» όπου όπως εξήγησε οι πυλώνες της δημόσιας υγείας και παιδείας θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην αποκλιμάκωση των ανελαστικών δαπανών κάθε ελληνικού νοικοκυριού.