Ο Αντώνης Ντόκος είναι τα τελυταία χρόνια ο πρόεδρος της ομάδας του Σκεπαστού. Είναι ο άνθρωπος που επιώκει την συναίνεση και ”πολεμάει” για την στήριξη του καθαρά ερασιτεχνικού αθλητισμού στην περιοχή μας. Είναι αυτός που πάντα είναι στο γήπεδο και στις κερκίδες, με προσωπικό κόστος σε χρόνο και χρήμα, ανεξαρτήτως καιρού και υποχρεώσεων.

Μέσα από το προφίλ του αθλητικού ομίλου Σκεπαστού έγραψε δυο λόγια για την ομάδα του και έφτιαξε ένα video να τα συνοδεύει. Έκανε ένα αφιέρωμα στον τοπικό ερασιτεχνικό αθλητισμό αλλά και μια απλή αναφορά, στο τέλος, για το χρέος!!

………μια υπενθύμιση!!!!
Για αυτούς που ήταν εκεί .
Για αυτούς που προσπάθησαν.
Για αυτούς που αρνήθηκαν την βόλτα για χάρη του ΄΄ παιχνιδιού ΄΄.
Για αυτούς που έχασαν το μεροκάματο.
Για αυτούς που έμειναν αδιάβαστοι.
Για αυτούς που μάτωσαν και πόνεσαν.
Για αυτούς που δεν χειροκροτηθήκαν όσο αξίζουν.
Για αυτούς που το σφύριγμα του διαιτητή αποτελεί κανόνα.
Για αυτούς που μπορεί να έχασαν στο αποτέλεσμα, αλλά κέρδισε και κερδίζει ο αθλητισμός και η κοινωνία μας μέσα από αυτούς.
Για αυτούς που ματιά τους παραμένει ΄΄ ατόφια ΄΄ ατενίζοντας το μέλλον σε καινούργιες πορείες, στα ίδια μονοπάτια αλλά με διαφορετικά από τα ΄΄ χθεσινά βήματα ΄΄
Για αυτούς που έπαιξαν δίκαια ,που έπαιξαν καθαρά για 2.700 λεπτά που δεν πτοήθηκαν που αγωνίστηκαν με πάθος με αυταπάρνηση με ζήλο με αποφασιστικότητα με πειθαρχεία με αυτοθυσία με ήθος , με σεβασμό προς τον συμπαίκτη τους , προς τον αντίπαλο, προς τον διαιτητή προς τον φίλαθλο.
Για αυτούς που μετά από όλα αυτά πως γίνεται να έχασαν!!!!!
Για αυτούς που ο γιατρός έγινε η παρέα τους και το δεκανίκι συντροφιά τους.
Για αυτούς που ξεχάστηκαν από αυτούς που έχουν χρέος να τους θυμούνται.
Ντόκος Αντώνιος.

www.kalavrytanet.com

Δείτε το video πατώντας την παρακάτω εικόνα