Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε ολοσχερώς καμμένο, στο δρόμο που οδηγεί από Χαραυγή προς Λακκώματα του Δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας.

Νεότερη Ενημέρωση: Άνδρας περίπου 50 ετών, είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του pelop.gr, το πτώμα που βρέθηκε, Ανήμερα των Θεοφανίων 6/01/2022, απανθρακωμένο σε αυτοκίνητο που καήκε ολοσχερώς, στο δρόμο που οδηγεί από Χαραυγή προς Λακκώματα του Δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας.

Στο σημείο βρίσκεται ο ιατροδικαστής, για τη διενέργεια νεκροψίας.

Έρευνες για την ταυτοποίηση του πτώματος διενεργεί η Αστυνομία, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών. Στο πλαίσιο της προανάκρισης για τις συνθήκες και τα αίτια του συμβάντος, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ωστόσο δεν αποκλείεται να πρόκειται για το αποτέλεσμα τροχαίου ατυχήματος.

Πρώτη Ενημέρωση: Απανθρακωμένο πτώμα βρέθηκε στη θέση του οδηγού σε Ι.Χ αυτοκίνητο που εντοπίστηκε ολοσχερώς καμμένο, εκτός δρόμου, μεταξύ Χρυσοπηγής και Λακκωμάτων Ερυμάνθου Αχαΐας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε και άρχισε τις έρευνες. Κανένα στοιχείο δεν έχει γίνει γνωστό για την ταυτότητα του ατόμου.

Πιθανό να πρόκειται για αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια.

Πηγή: pelop.gr