Από την σημερινή εκδήλωση της Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και της εκλογικής επιτροπής της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΊΑΣ με τους

ΚΩΝ/ΝΑ ΚΟΥΝΕΒΑ- ΑΝΤ.ΡΕΛΛΑΣ- ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΕΛΙΑ…..
Χαιρέτισε ο υποψήφιος της Commission με το κόμμα της Ευρωπαϊκής αριστεράς, NICO CUE που τίμησε την μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων και η αναπληρώτρια ΥΠ.ΕΞ ΣΙΑ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ .

Η αντιπροσωπεία  επισκέφθηκε την Μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων, το Μουσείο Ολοκαυτώματος και στον Τόπο Θυσίας των Καλαβρύτων, ο Nico Cue, υποψήφιος για την Προεδρία του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, συνοδευόμενος από την Αν. Υπουργό Εξωτερικών Σία Αναγνωστοπούλου, τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, Κώστα Σπαρτινό και Ανδρέας Ριζούλη και τους υποψήφιους/ες Ευρωβουλευτές/τριες Κωνσταντίνα Κούνεβα, Ιωάννα Κοντούλη, Πάνο Λάμπρου, Μπελιά Στέλλα και Ρέλλα Αντώνη.

Στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων, ο ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων η Εκλογική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία νομού Αχαΐας και η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων διοργάνωσαν ανοιχτή πολιτική εκδήλωση – συζήτηση στο Τουριστικό Περίπτερο στην Κεντρική Πλατεία των Καλαβρύτων με θέμα:

“ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ”

Στην εκδήλωση μίλησαν οι:

Κούνεβα Κωνσταντίνα, Ευρωβουλεύτρια

Κοντούλη Ιωάννα, Οικολογικό Κίνημα

Λάμπρου Πάνος, Δημοσιογράφος, Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

Μπελιά Στέλλα, Σκηνοθέτης Θεατρολόγος, Μέλος Κεντρικής Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ

Ρέλλας Αντώνης, Σκηνοθέτης, Ανάπηρος Ακτιβιστής

Στις πλατείες,στις γειτονιές, στους χώρους εργασίας ….

ΓΙΑ_ΤΗΝ_ΕΛΛΑΔΑ_ΤΩΝ_ΠΟΛΛΩΝ
ΓΙΑ_ΤΗΝ_ΕΥΡΩΠΗ_ΤΩΝ_ΛΑΩΝ

Η Ευρωβουλευτής Κούνεβα Κωνσταντίνα και ο Nico Cué, υποψήφιος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για τη θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σήμερα στον Τόπο Εκτέλεσης..