Το Διοικητικό Συμβούλιο της  Ένωσης  Αρμπουναίων, με την ευκαιρία των Εορτών, εύχεται προς όλους τους Συμπατριώτες και τους Φίλους, καθώς και σε όλους του παράγοντες των Πολιτιστικών μας Ενώσεων, των Τοπικών Ενώσεων, της Τοπικής μας Αυτοδιοίκησης και του Δήμου,  

Χρόνια Πολλά, Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο τον Καινούργιο Χρόνο.

Υγεία, κάθε Προσωπική και Οικογενειακή Ευτυχία.

Το μήνυμα της Γέννησης ας πλημμυρίσει τις καρδιές όλων μας και στο λυκαυγές του νέου χρόνου, ας αποτελέσει το βάθρο μιας ψυχικής ατομικής και συλλογικής ανάτασης, τόσο απαραίτητης στις μέρες μας.  Η Νέα χρονιά να είναι γεμάτη Αγάπη, Ανθρωπιά, Αξιοπρέπεια, Συλλογικότητα και Πρόοδο.  Να είναι Ειρηνική, Ελπιδοφόρα για ένα καλύτερο αύριο, για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον, για ένα καλύτερο και δικαιότερο κόσμο.

Οι όμορφες παραδόσεις μας, τα έθιμά μας και τα τραγούδια μας ας αντηχήσουν αυτές τις μέρες πέρα από την αυλή μας. Ας ξεπεράσουν  τα όρια της οικογένειάς μας και ας μετουσιωθούν σε αγάπη προς το συνάνθρωπο, προς τον πλησίον. Ας εκφραστούν ως παρήγορη και ελπιδοφόρα αλληλεγγύη προς όλους όσους την έχουν ανάγκη. Ας εκφραστούν ως φιλοξενία προς τους ξεριζωμένους από τις πατρίδες τους πρόσφυγες και μετανάστες. Είναι βασική προϋπόθεση ειρηνικής επιβίωσης της πολυπολιτισμικής κοινωνίας σήμερα. Ας αντηχήσουν γενικότερα ως μήνυμα πανανθρώπινης ειρήνης στην πολυτάραχη περιοχή μας.

Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το 2018.

Αθανάσιος Νασιόπουλος

Πρόεδρος της Ένωσης Αρμπουναίων