Το Διοικητικό Συμβούλιο της  Ένωσης Αρμπουναίων, με την ευκαιρία των Εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, στέλνει προς όλους τους Συμπατριώτες και τους Φίλους, καθώς και σε όλους του παράγοντες των Πολιτιστικών μας Ενώσεων, των Τοπικών Ενώσεων, της Τοπικής μας Αυτοδιοίκησης και του Δήμου, τις πιο εγκάρδιες ευχές, για

Υγεία, κάθε Ατομική και Οικογενειακή Ευτυχία,

Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος 2019.

Το μήνυμα της Γέννησης ας πλημμυρίσει τις καρδιές όλων μας και στο ξημέρωμα του νέου χρόνου, ας αποτελέσει το έναυσμα μιας ψυχικής ατομικής και κοινωνικής ανάτασης, τόσο απαραίτητης στις μέρες μας. Το νέο έτος, το 2019, να είναι γεμάτο Αγάπη, Ειρήνη, Ανθρωπιά.  Να είναι Ελπιδοφόρο για ένα καλύτερο αύριο, για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον, για ένα καλύτερο και δικαιότερο κόσμο. Να φέρει Συλλογικότητα και Πρόοδο.

Οι όμορφες παραδόσεις μας, τα έθιμα και τα τραγούδια μας ας αντηχήσουν αυτές τις μέρες πέρα από την αυλή μας. Ας ξεπεράσουν  τα όρια της οικογένειάς μας και ας μετουσιωθούν σε προσφορά και αγάπη προς τον πλησίον. Ας εκφραστούν ως παρήγορη και ελπιδοφόρα αλληλεγγύη προς όλους όσους συνανθρώπους μας την έχουν ανάγκη. Ας εκφραστούν ως φιλοξενία προς το ξεριζωμένο, τον άστεγο, τον πρόσφυγα, το μετανάστη. Μόνο έτσι αποκτά ουσιαστική έννοια μια δημοκρατική  πολυπολιτισμική προοδευτική κοινωνία.

Οι ευχές όλων μας ας ακουστούν γενικότερα ως μήνυμα πανανθρώπινης Ειρήνης στην πολυτάραχη περιοχή μας.

Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το 2019.

Αθανάσιος Νασιόπουλος

Καθηγητής Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής

Πρόεδρος της Ένωσης Αρμπουναίων